loading...
دانلود تحقیق و مقاله
فاطمه بداغ آبادی بازدید : 66 جمعه 25 تیر 1395 نظرات (0)

مقایسه بازیهای كودكان پیش دبستانی مهدكودك رفته با كودكان پیش دبستانی مهدكودك نرفته دختر و پسرشهر تهران

مقایسه بازیهای كودكان پیش دبستانی مهدكودك رفته با كودكان پیش دبستانی مهدكودك نرفته دختر و پسرشهر تهراندسته: علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 211 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 240

كمبود امكانات و وجود مشكلات عدیده در ممالك در حال توسعه موجب شده است كه موضوع بازی به خصوص در كودكان موجب بی مهری با كم توجهی والدین، مراقبین و كسانی كه با بچه ها سروكار دارند قرار گیرد این فایل در قالب ورد و قابل ویرایش در 240 صفحه می باشد

قیمت فایل فقط 11,900 تومان

خرید

مقایسه بازیهای كودكان پیش دبستانی مهدكودك رفته با كودكان پیش دبستانی مهدكودك نرفته دختر و پسرشهر تهران

 

مقدمه پژوهش 

مقدمه: 

كمبود امكانات و وجود مشكلات عدیده در ممالك در حال توسعه موجب شده است كه موضوع بازی به خصوص در كودكان موجب بی مهری با كم توجهی والدین، مراقبین و كسانی كه با بچه ها سروكار دارند قرار گیرد (رضا توكلی و همكاران، 1382). 

نقش بسیار باارزش بازی از دیدگاه اصول تعلیم و تربیت در فرهنگ آموزش و پرورش جایگاه بسیار والایی دارد. باید توجه داشت كه بازی به عنوان فرایند بسیار مهم در رشد و نمو كودك از بدو تولد تا سنین بالاتر در رشد و تكامل قوای ذهنی و جسمی او كمك بسزایی داشته و او را فردی خودساخته و مفید بار خواهد آورد. (نبوی و زكایی، 1385)

شروع بازی را می توان به گذشته های دور، حتی از بدو پیدایش انسان نسبت داد. در حقیقت بازی جزئی از زندگی انسان از بدو تولد تا زمان مرگ است و در كل تاریخچه بشریت مندرج. 

انسان از نظر زیستی نیاز به جنبش و حركت دارد و بازی جزء مهم این جنبش و حركت است. انسان برای رشد ذهنی و اجتماعی خود نیاز به تفكر دارد و بازی خمیرمایه تفكر است. 

تشكیل اجتماعات اولیه بشری، نحوه و شكل جدیدی از بازی را پدید آورد. بازی های گروهی به صورت بازی های نمایشی از عبارت ارواح و پرستش اشیائ گرفته تا رقص شكار و رقص جنگ، مجموعه ای از راههای برآوردن نیازهای جسمانی و ذهنی افراد را فراهم گرداند. 

بازی نیز همسان با سایر پدیده ها ابعاد و جنبه های وسیعی را دربرمی گیرد. گوناگونی این ابعاد باعث شد تا تعریف های زیادی از بازی ارائه گردد. هر یك از تعریف ها برجسته كردن جنبه ای از بازی دیدگاه خاصی ارائه می دهند. 

در فرهنگ بزرگ و بستر بازی به صورت های ذیل تعریف شده است. 

الف) حركت ـ جنبش و فعالیت به مثابه حركت عضلات. 

ب) آزادی یا محدوده ای برای حركت یا جنبش. 

ج) فعالیت یا تعریف برای سرگرمی، تفریح یا ورزش. (مهجور، 1383)

میشل و میسون تعریفهای متعددی از بازی گردآورده اند كه نسل به نسل بر جای مانده است این تعریفها عبارتند از: 

میشل و میسون:

بازی عبارت است از نگرش فكری كه می تواند به هر نوع فعالیت انسانی اطلاق شود و به هر كاری تسریع یابد. 

شیلر : 

صرف بی هدف نیروی بی حد و حصر. 

فروبل: 

شكوفایی طبیعی جوانه برگهای كودكی. 

پیاژه:

بازی اساساً یكی ساختن واقعیت است با خود. 

اسپنسر: 

رخداد غریزی اعمال زائد به جای اعمال واقعی... فعالیتی برای لذت آنی، بی توجه به بهره ی آجل آن.

لازاروس: 

فعالیتی فی نفسه آزاد، بی هدف سرگرم كننده یا تفریحی. 

هال: 

عادت حركتی و تداوم روحیات گذشته در زمان حال. 

گروس: 

تمرینی غریزی و بی هدف از اعمالی كه در زندگی آینده نقش اساسی دارند. 

ویلیام استرن: 

بازی یك غریزه برای رشد و نمو استعدادها بوده و یا تعریف مقدماتی برای اعمال آتی می باشد. 

دالس: 

شكل غریزی از اظهار وجود و روزنه ای برای گریز هیجان ها. (قائمی، 1363)

كودك از طریق بازی نقاط ضعف و قوت، تمایل به فرمان دادن یا فرمان بردن، تهاجم یا تسلیم و اجتماعی بودن یا منزوی بودن خود را بیان می دارد. كودك در هنگام تعامل با محیط یا افراد از طریق بازی احساسات خصمانه یا دوستانه، افسردگی یا شادی، امیال و ارزوهای درونی و بیرونی خود را بروز می دهد. این حالات نمی توانند به صورتی واحد ابراز كردند، لذا كودك سعی می كند براساس ذوق و علاقه و یا تجربیات خود آنها را به صورتی مناسب و مطلوب ابراز دارد. 

انواع گوناگون این فرافكنی ها و درون فكنی ها باعث می شود تا بازی ها به صورتهایی خاص طبقه بندی شوند و از این رو لازم است پیش از قضاوت در مورد هدف كودك از اجرای بازی، به شناخت انواع بازیها اقدام گردد. براساس باورهای نظریه‌پردازان، بازی ها به صورت های متفاوتی تقسیم بندی شده اند، از آن جمله گروس در كتاب بازی انسان، آن را به چهار دسته به شرح ذیل تقسیم می كند. 

1- بازی های جنگی: شامل مسابقات، شكار كردن و رقابت های فكری و جسمانی.

2- بازیهای مهرورزی، عاطفی و احساسی، كه از طریق هنر بیان می شوند. 

3- بازیهای تقلیدی و نمایشی 

4- بازیهای تقلیدی اجتماعی 

در تقسیم بندی دیگری گروس بازیهای چهارگانه بالا را به صورت ذیل بیان می دارد: 

1- بازیهای حسی و عاطفی 

2- بازیهای حركتی 

3- بازی های عقلانی 

4- بازی‌های شناختی 

5- بازیهای لفظی 

هم زمان با افزایش توجه دست اندركاران آموزش و پرورش به ارزش بازی در شكل گیری همه جانبه قوای ذهنی، جسمی، اجتماعی و شخصیتی كودك انواع زیر به تقسیمات بازی افزوده شده است. 

1- بازی های آموزشی ( یادگیری) كه خود عبارتند از: 

الف ـ بازیهای دستی. 

ب ـ بازی بدنی. 

ج ـ بازی نمایشی. 

د ـ بازیهای سرگرم كننده. 

2- بازیهای تخیلی. 

3- بازی های نمونه ای. 

علت گوناگونی این تقسیم بندی ها براساس باورهای نظریه پردازان و توجه آن ها به برخی از جنبه هایی است كه از نظر آنها اهمیت بیشتری دارد. اما در حقیقت بررسی تعریف ها و تقسیم بندی آنها گویای توافقی همگانی در گوناگونی و هدف بازی است. 

بازی از ارزش های خاصی برخوردار است و باید مورد توجه والدین و مربیان قرار گیرد. كودك از هنگام تولد تا بزرگسالی رو به رشد و تكامل است. به گفته میلی چامپ بازی به كودك كمك می كند كه به یك «انسان» تبدیل شود و برای رسیدن به این مرتبه و كسب ویژگی های شخصیتی مطلوب، باید تعادلی بین بازی و كار كودك برقرار شود. وقتی كودك از بازی كردن خسته شود و می پرسد: حالا چكار كنم؟ هنگام پرداختن به كار فرارسیده است! بازی در حقیقت در رشد و تكامل كودك تأثیر بسزایی دارد و او را هر روز به زندگی شیرین تری نزدیك می كند. 

در كتاب روان شناسی بازی احمدوند چنین آمده است كه : كودك در خلال بازی به كشف محیط اطراف خود می پردازد و از طریق بازی نخستین گام ها را برای اجتماعی شدن برمی دارد. همكاری و تشریك مساعی با گروه را فرامی گیرد و بر كیفیت تأثیرگذاری بر دیگران و تأثیرپذیری وقوف می یابد. 

كودكان از طریق بازی یاد می گیرند كه چه طور می توانند مورد پذیرش افراد گروه واقع شوند و به میزان توانایی های لازم برای موفقیت در گروه پی می برند و همچنین بر چگونگی استفاده از توانایی های دیگران برای رفع نیازهای خود آگاه می شوند. 

بازی موجب رشد جنبه اجتماعی شخصیت كودك می شود. او در بازی گروهی، ناگزیر به رعایت نكات اجتماعی و قواعد بازی است. 

همچنین در پیشرفت رشد فضایل اخلاقی كودكان و نونهالان تأثیر بسزایی دارد، زیرا كه كودكان رفتار و ارزشهای اخلاقی را در حین بازی با یكدیگر گرفته و به آن خوی می گیرند. و رفتارهای بد و خوب را در بازی ضمن تجربه از هم تشخیص داده و بدان عمل می كنند. 

ارزش های درمانی یكی دیگر از قوانین صحیح تعلیم و تربیت است كه می توان به نحو احسن در مواقع مختلف از آن استفاده كرد. مسائل و مشكلات روانی مختلف تربیتی به وسیلة بازی های درمانی كمك بسزایی به كودك می كند تا در آینده بتواند به رفع مشكلات خود از هر جهت موفق شده و به زندگی شیرین و بازی های كودكانة خود ادامه دهد. 

احمدوند نیز در كتاب روان شناسی بازی خود در مورد ارزش جسمانی چنین اظهار نظر می كند كه: "فعالیت هایی كه كودك به عنوان بازی انجام می دهد در پرورش نیروی بدنی و حواس او تأثیر زیادی دارند. كودك می پرد، می دود، از پله ها بالا و پایین می رود، لی‌لی می كند، خم و راست می شود، نشست و برخاست می كند، دوچرخه سواری می كند، اسباب بازی ها را جا به جا می كند، طناب بازی می كند و ... در تمام این فعالیت ها عضلات و اندام های مختلف خود را به كار می گیرد و موجبات تقویت آنها را فراهم می سازد."

از طرف دیگر از نظر حسی و حركتی می توان گفت كه از طریق بازی حس بینایی و شنوایی و لامسه كودك پرورش یافته و چشم و دست او از هماهنگی بیشتر و بهتری برخوردار شده و عضلات انگشتان و دست و پای او ورزیده می شوند. از طریق بازی همچنین، قوه خیال و تصور كودك با سرعت هر چه بیشتر پیشرفت نموده و پرورش می یابد و با توجه به گذشت زمان به اوج خود می رسد. كودك به وسیلة بازی خود را بهتر شناخته و منش او از این طریق پرورش می یابد. كودك در بازی سعی خواهد كرد كه قوه خلاقیت و ابتكار خود را به وجود آورد و دنیای شیرین خود را بهتر بشناسد. (نبوی، زكایی، 1385)

ویژگی های خاص بازی و فواید گوناگون آن در ریشه همه جانبه قوی ذهنی، جسمی، شخصیتی و اجتماعی كودك باعث شده تا توجه مقدار زیادی از دست اندركاران تعلیم و تربیت به چگونگی نقش بازی در امر آموزش كودكان معطوف شود. در این میان می توان از نظریات افلاطون، ارسطو، روسو، خواجه نصرالدین طوسی، امام محمدغزالی و از میان متأخرین از نظریات مونته سوری، فروبل و دكروای یاد كرد. 

اما نكته مهم آن كه متقدمین اگر چه به ارزش بازی در رشد كودك اشاره كرده اند؛ اما در بسیاری از موارد آن را خارج از زمینه تعلیم و تربیت رسمی كودك محسوب داشته و آن چنان كه باید نظریات صریحی در امر استفاده از بازی برای آموزش كودك ارائه نداده اند. متأخرین این قصور را جبران كرده و در نظرات خود با صراحت بیشتری به نقش بازی به عنوان یكی از مطلوب ترین عوامل تعلیم و تربیت اشاره كرده اند. حتی برخی از مربیان استفاده از بازی را به عنوان عمده ترین وسیله آموزش كودك برای یادگیری موضوعات مختلف مورد تأكید قرار داده اند.

 

بیان مسأله : 

محركی چون بازی بر رشد شناختی،‌عاطفی، اجتماعی و فیزیكی كودك تأثیر بسزایی دارد. كودك هنگام بازی می تواند كشف كند چه كسی است و چه توانایی هایی دارد، دنیا چیست و چگونه خود را باید با محیط هماهنگ كند. به راستی بازی می تواند به كودك اعتماد به نفس دهد، بازی كردن بچه ها راهی است به سوی شكل گیری شخصیتی سالم و مفید برای این كه كودك در آینده، زندگی خوب و بالنده ای داشته باشد، فرایند بازی بسیار ضروری است. 

یكی از امتیازهای بازی این است كه رشد شناختی كودك را گسترش می دهد. برای مثال بازیهای حسی حركتی درك كودك را از دنیای اطرافش افزایش می دهد. بازیهای جسمی به او كمك می كند تا ناتوانی های خود را بشناسد و آنها را برطرف سازد. بازیهای نمادین، به او اجازه می دهد تا واقعیات را تغییر دهد. ( به حال تعلیق درآورد). 

توانایی كودك در بازی نمادین، نشانه نقطه عطفی در رشد شناختی اوست. چرا كه به تدریج ذهن او قدرت شكافتن ظاهر واقعیات را نمایان می كند. در تخیلات او خرس عروسكی می تواند ناگهان زنده شود و سخن بگوید. 

همانطور كه قوه درك كودك قوی تر می شود، بهتر می تواند با استفاده از تخیلاتش به خیالپردازی بپردازد. زمانی می رسد كه او قادر است مانند بزرگترها تفكر انتزاعی داشته باشد، در طی بازی، كودك با مفاهیمی چون بزرگ ـ كوچك، بالا ـ پایین، پر یا خالی آشنا می شود و آنها را با وضوح بیشتری درك می كند. بازی تخیلی به كودك كمك می كند تا بفهمد چه چیزی واقعی است و چه چیزی واقعی نیست و چه چیزی با تخیل قابل تغییر و چه چیزی تغییرناپذیر است. 

بازی كردن، كودك را قادر می سازد بر بعضی از امور پیرامونش تسلط پیدا كند، و دریابد كه نمی تواند كاملاً همه امور را تغییر دهد و همه چیز را دست كاری كند.  

هدف پژوهش 

هدف از پژوهش حاضر تعیین رابطه بین بازیهای كودكان پیش دبستانی مهد كودك رفته با كودكان پیش دبستانی مهد كودك نرفته دختر و پسر شهر تهران می باشد.

 

اهمیت موضوع پژوهش: 

بازی فعالیتی است كه كودك برای پدید آوردن شیء یا رویدادی انجام می دهد تا جایگاه اجتماعی و كاری خود را دریابد. كودك با بازی خود آن چه را كه از اعمال بزرگسالان یادگرفته یا در درون خود دارد بیان داشته و سعی می كند تا آن ها را به سطح واقعیت برساند. هر مقدار سطح كوشش او با معیارهای محیط زندگانیش بیشتر هم خوان باشد كودك شادتر و خوشحال تر است و هر مقدار دورتر او ناراحت تر و ناسازگارتر. از این رو هرگاه كودكی چه به طور مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم دریا بر رفتار و كردار او بیشتر به بزرگسالان شبیه است خوشحال تر و شادمان تر خواهد بود و برعكس، به عبارت دیگر می توان گفت، بازی كودكان نشانی است از آرزوی آن ها برای خود بزرگتر شدن. 

بازی نه تنها بازدارنده رشد كودك نیست بلكه یكی از مهمترین عوامل هم آهنگی رشد آزاد كودك از لحاظ جسمی، احساسی و ذهنی است. بازی عامل رشد و تكامل، خواست ها و امیال كودك است. بازی كودك را قادر می سازد این خواست ها و امیال را به زندگی روزانه خود وارد ساخته و با شناخت توانایی ها و ویژگی های خود با مسیر آینده زندگی خود آشنا گردد، زیرا هم بستگی زیادی میان بازی و توانایی های كاری یك فرد در آینده موجود است. 

از تماشای بازی كودكان می توان دریافت كه بازی یك موضوع محرك و تشویق كننده است. بچه ها در اثر بازی به مقدار زیادی از نظر عاطفی ارضا می شوند. هر چند تفاوت های موجود در بازی های كودكان همیشه واضح و روشن نیستند یا به راحتی درك نمی شوند، ولی این احتمال وجود دارد كه بتوان كاركردهای متمایزی را كه بازی برای كودك دارد تشخیص داد.

 

فرضیه پژوهش 

بین بازیهای كودكان پیش دبستانی مهد كودك رفته با كودكان پیش دبستانی مهد كودك نرفته دختر و پسر شهر تهران تفاوت وجود دارد.

 

تعریف عملیاتی متغیرها 

بازی: بازی عبارت است از حركت ـ جنبش و فعالیت به مثابه حركت عضلات، آزادی یا محدوده‌ای برای حركت یا جنبش، فعالیت یا تمرین برای سرگرمی، تفریح و یا ورزش. 

كودك پیش دبستانی مهدكودك رفته: منظور كودكی است كه در سن 6 سالگی می باشد و در مدارس عادی مشغول به تحصیل ( آموزش پایه پیش دبستانی) است كه از سن 5-2 سالگی به مهد كودك رفته و آموزش دیده است. 

كودك پیش دبستانی مهد كودك نرفته: منظور كودكی است كه در سن 6 سالگی می باشد و در مدارس عادی مشغول به تحصیل ( آموزش های پایه پیش دبستانی) است و به مهدكودك نرفته است. 

 

فصل دوم 

پیشینه پژوهش 

مقدمه : 

بازی كودكان پدیده ای است كه، در تمدن و فرهنگ جوامع گوناگون ـ در همة دوران ها ـ اندیشه مردم و متخصصان را به خود معطوف ساخته است. این موضوع اثرات خود را در تاریخ هنر نیز به جای گذاشته است. 

در كهن‌ترین تصاویر و نگاره‌های به دست آمده از مصر باستان، ابزارهایی مانند: توپ، عروسك، حیوانات و ارابة كودكان، دیده می شود. در برخی از این تصاویر كودكان نیز حضور دارند. آنها نقاب‌های ویژه‌ای را بر چهرة خود زده اند و به بازی های نمایشی می پردازند این تصاویر بیانگر آن است كه، در تمدن های كهن، بازی به عنوان یكی از ضرورت های زندگی كودكان بشمار می آید و بزرگسالان با ساختن اسباب بازی های گوناگون كودكان را به بازی تشویق می كردند. 

پیش از پیدایش جوامع صنعتی كودكان در بازی هایی كه ویژة بزرگسالان بود شركت می كردند و زندگی كودكان شباهت بسیاری با زندگی بزرگسالان داشت. اما به هنگام شكل گیری جوامع صنعتی، پیوند كودكان و بزرگسالان دچار خدشه شد هر كدام زندگی متفاوتی را آغاز كردند و این مسئله، زمینه ی پیدایش تحقیقات دامنه داری را، در پیرامون اهمیت بازی كودكان برای پژوهشگران فراهم آورد. 

به هنگام بازی با كودك می توان، فعالیت هایی را كه كودك دوست دارد، شناخت، زیرا بازی طبیعی ترین روش آموزش كودكان است. كودك در هنگام بازی، آموزش می بیند، دنیای تازه ای را كشف می كند، به خاصیت اشیاء پی می برد، رفتار بزرگسالان را تقلید می كند، جهان اطراف خود را می شناسد و به افكار خود انسجام می بخشد. بازی حس كنجكاوی كودك را تحریك می كند و به او نكات تازه ای را می آموزد. كودكان در هنگام بازی تجارب بسیاری را به دست می آورند و بسیاری از مسائل و پدیده های طبیعی را در می یابند(انگجی و عسگری ، 1385)

 

نوع فایل: word

 سایز : 211 KB 

تعداد صفحه:240

قیمت فایل فقط 11,900 تومان

خرید

برچسب ها : مقایسه بازیهای كودكان پیش دبستانی مهدكودك رفته با كودكان پیش دبستانی مهدكودك نرفته دختر و پسرشهر تهران , بازیهای كودكان پیش دبستانی مهدكودك رفته , بازیهای كودكان پیش دبستانی مهدكودك نرفته , كودكان پیش دبستانی , كودكان مهدكودك رفته , پیش دبستانی , تحقیق , پایان نامه , پروژه , پژوهش , دانلود پژوهش و تحقیق , دانلود جزوه , دانلود مقاله , دانلود پایان نامه , دانلود پروه


Screen-reader users, click here to turn off Google Instant.
Google
About 199 results (0.68 seconds)
Search Results
پایان نامه رشته روانشناسی مقايسه بازيهاي كودكان پيش دبستاني مهدكودك ...
iranianpazhoohesh.test.com/prod-336832-پایان+نامه+...
Translate this page
دانلود پایان نامه رشته روانشناسی مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با کودکان پیش دبستانی مهدکودک نرفته دختر و پسر شهر تهران.
تحقیق مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک…—509 - مقاله و ...
point.2015paper.ir/.../تحقیق-مقایسه-بازیهای-کودکان...
Translate this page
Oct 28, 2011 - دانلود پایان نامه مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با کودکان پیش دبستانی مهدکودک نرفته دختر و پسر شهر تهران ...
مقايسه بازيهاي كودكان پيش دبستاني مهدكودك رفته ... - فایلدونی تک دختر
takdokhtar.ir/.../مقايسه+بازيهاي++كودكان+پيش+دبس...
Translate this page
مقایسه بازیهای كودكان پیش دبستانی مهدكودك رفته با كودكان پیش دبستانی مهدكودك نرفته دختر و پسر شهر تهران فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات267 ...
مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با کودکان پیش ...
7project.blogsky.com/.../مقایسه-بازیهای-کودکان-پی...
Translate this page
دانلود فایل مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با کودکان پیش دبستانی مهدکودک نرفته دختر و پسر شهر تهران. مقایسه بازیهای کودکان پیش ...
مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با کودکان پیش ...
www.fileresani.ir › علوم انسانی
Translate this page
6 days ago - خانه / علوم انسانی / مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با کودکان پیش دبستانی مهدکودک نرفته دختر و پسر شهر تهران ...
سیستم مقاله مقايسه بازيهاي كودكان پيش دبستاني مهدكودك رفته با كودكان ...
www.e7p8.com/.../مقاله-مقايسه-بازيهاي-كودكان-پيش-...
Translate this page
پروژه دانشجویی مقاله مقايسه بازيهاي كودكان پيش دبستاني مهدكودك رفته با كودكان پيش ... مهد كودك رفته با كودكان پیش دبستانی مهد كودك نرفته دختر و پسر شهر تهران ...
مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با ... - فایل فوری
filefori.ir/.../مقایسه-بازیهای-کودکان-پیش-دبستانی-م...
Translate this page
مقايسه بازيهاي كودكان پيش دبستاني مهدكودك رفته با كودكان پيش دبستاني مهدكودك نرفته دختر و پسر شهر تهران. مقايسه بازيهاي كودكان پيش دبستاني مهدكودك رفته با ...
مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته…—5740 - مرجع مقاله!
cite.e2015.ir/articles/5740
Translate this page
Apr 24, 2015 - عنوان کامل: مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با کودکان ... رفته با کودکان پیش دبستانی مهدکودک نرفته دختر و پسر شهر تهران ...
مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با کودکان پیش ...
kaleg.vcp.ir/.../51873-مقایسه-بازیهای-کودکان-پیش-د...
Translate this page
مقایسه بازیهای کودکان پیش دبستانی مهدکودک رفته با کودکان پیش دبستانی مهدکودک نرفته دختر و پسر شهر تهران ... باید توجه داشت که بازی به عنوان فرایند بسیار مهم در رشد و نمو کودک از بدو تولد تا سنین بالاتر در رشد و تکامل قوای ذهنی و جسمی او ...
مقاله مقايسه بازيهاي كودكان پيش دبستاني مهدكودك رفته با كودكان پيش ...
www.cpro.ir/.../مقاله-مقايسه-بازيهاي-كودكان-پيش-دب...
Translate this page
مقاله مقايسه بازيهاي كودكان پيش دبستاني مهدكودك رفته با كودكان پيش ... مهد كودك رفته با كودكان پیش دبستانی مهد كودك نرفته دختر و پسر شهر تهران تفاوتی وجود دارد ...
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Yazd - From your search history - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 8202
  • کل نظرات : 65
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 14
  • آی پی امروز : 39
  • آی پی دیروز : 120
  • بازدید امروز : 760
  • باردید دیروز : 666
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 760
  • بازدید ماه : 5,953
  • بازدید سال : 57,553
  • بازدید کلی : 2,239,977