loading...
دانلود تحقیق و مقاله
فاطمه بداغ آبادی بازدید : 180 دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

پاورپوینت فرهنگ سازمانی و بستر تحول در مدیریت تحول

پاورپوینت فرهنگ سازمانی و بستر تحول در مدیریت تحولدسته: مدیریت
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 111 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 40

این پاورپوینت در مورد فرهنگ سازمانی و بستر تحول در مدیریت تحول در 40 اسلاید می باشد

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

پاورپوینت فرهنگ سازمانی و بستر تحول در مدیریت تحول

üاین فرهنگ زمانی شكل می گیرد كه تاكید استراتژیك سازمان بر محیط بیرونی است.
üاین نوع سازمان باید به نیازهای محیطی پاسخ شتابنده بدهد، ساختار خود را تندگونه تعدیل كند و الزامهای نوین را به آسانی بكار گیرد.
üاین فرهنگ تاكید اساسی خود را بر روی یك دید مشترك نسبت به هدفهای سازمان استوار سازد.
üتكیه اصلی بر سمت گیری استراتژیك سازمان،آینده نگری و دستیابی به هدفهای آرمانی دور دست است.


ویژگیهای فرهنگ سازمانی

درصورتی‌كه فرهنگ را سیستمی از استنباط مشترك اعضاء نسبت به یك سازمان بدانیم، یك سیستم از مجموعه‌ای از ویژگیهای اصلی تشكیل شده است كه سازمان به آنها ارج می‌نهد یا برای آنها ارزش قائل است.
 10 ویژگی عبارتند از:
1ـ خلاقیت فردی: میزان مسئولیت، آزادی عمل و استقلالی كه افراد دارند.
2ـ ریسك‌پذیری: میزانی كه افراد تشویق می‌شوند تا ابتكار عمل به خرج دهند، دست به كارهای مخاطره‌آمیز بزنند و بلندپرازی كنند.
3ـ رهبری: میزانی كه سازمان هدفها و عملكردهایی را كه انتظار می‌رود انجام شود، مشخص می‌نماید.
4ـ یكپارچگی: میزان یا درجه‌ای كه واحدهای درون سازمان به روش هماهنگ عمل می‌كنند.
5ـ حمایت مدیریت: میزان یا درجه‌ای كه مدیران با زیردستان خود ارتباط را برقرار می‌كنند، آنها را یاری می‌دهند و یا از آنها حمایت می‌كنند.
6ـ كنترل: تعداد قوانین و مقررات و میزان سرپرستی مستقیم كه مدیران بر رفتار افرادی اعمال می‌كنند.
7ـ هویت: میزان یا درجه‌ای كه افراد، كل سازمان (و نه گروه خاص یا رشته‌ای كه فرد در آن تخصص دارد) را معرف خود می‌دانند.
8ـ سیستم پاداش: میزان یا درجه‌ای كه شیوۀ تخصیص پاداش (یعنی افزایش حقوق و ارتقای مقام) بر اساس شاخصهای عملكرد كاركنان قرار دارد نه بر اساس سابقه، پارتی‌بازی و از این قبیل شاخصها.
9ـ سازش با پدیدۀ تعارض: میزان یا درجه‌ای كه افراد تشویق می‌شوند با تعارض بسازند و پذیرای انتقادهای آشكار باشند.
10ـ الگوی ارتباطی: میزان یا درجه‌ای كه ارتباطات سازمانی به سلسله مراتب احتیاجات رسمی محدود می‌شود.
جیمز پرسی همین ویژگیها را با اندكی تفاوت به شرح زیر بیان می‌كند:
1ـ هویت یا شخصیت افراد
2ـ اهمیت كار گروهی
3ـ نگرش كاركنان
4ـ یكپارچگی
5ـ كنترل و سرپرستی
6ـ ریسك‌پذیری
7ـ میزان پاداش
8ـ میزان تضاد
9ـ میزان حمایت و راهنمایی مدیریت
10ـ نگرش سازمان (در مورد اهداف)

نتایج مطالعاتی كه به منظور میزان تعهد كاركنان و تعیین ارزشها عقاید اساسی آنان در برخی از سازمانهای موفق صورت گرفته است، 10 ویژگی فرهنگ سازمانی را با توجه به درجۀ اهمیتشان به شرح ذیل اعلام گردیده است:
1ـ عملكرد
2ـ صداقت
3ـ رقابت
4ـ روحیه كار گروهی
5ـ روحیه سازمانی
6ـ نوآوری
7ـ حمایت مدیریت
8ـ موفقیتهای فردی
9ـ وفاداری
10ـ سابقه تاریخی سازمان
درصورتی‌كه فرهنگ سازمانی از زاویه این 10 ویژگی مورد توجه قرار گیرد، تصویر كاملی از آن به دست می‌آید. این تصویر به‌صورت اساسی درمی‌آید كه منعكس‌كنندۀ نوع احساسات اعضاء، استنباط مشترك آنان، شیوۀ انجام امور و نوع رفتار آنان است.

عوامل و اجزاء فرهنگ سازمان

فرهنگ سازمان از دو لایه اصلی تشكیل شده است. نخستین لایه،( ارزشها و باورها) لایه‌ای است كه نمایشگر نمادهای ملموس مانند طرز پوشش، رفتار، مراسم، تشریفات، اسطوره‌ها و افسانه‌هاست. لایۀ دیگر فرهنگ سازمانی، لایۀ پایه‌ای و یا شالودۀ اساسی فرهنگ سازمان است كه به ارزشهای زیربنایی، مفروضات، باورها و فرآیندهای فكری افراد و گروههای سازمانی اشاره دارد. این لایه درواقع فرهنگ راستین سازمان را تشكیل می‌دهد. عوامل تشكیل‌دهندۀ فرهنگ سازمان عبارت اند از : هنجارها ، سنتها و تشریفات ، و مفروضات .
در این قسمت در مورد هریك از عوامل ذكرشده توضیح مختصری داده می‌شود:
ارزشها: ارزشهای فرهنگ سازمان معمولاً بازتابی از ارزشهای جامعه و محیطی است كه سازمان در آن قرار دارد. درواقع ایده‌ها و تمایلات و نظراتی هستند كه عمدتاً به‌عنوان راه حلهای معتبر برای مشكلات پذیرفته شده‌اند.
باورها: مردم باورها یا اعتقادات گوناگونی دارند مثل اعتقاد به خدا، اعتقاد به كارایی گروههای كاری و یا جمع شدن در كنار آب‌سردكن برای پچ‌پچ كردن و پی بردن به ماجراهای اداری محیط كار. بعضی از باورها مربوط به نكات جزئی زندگی روزمره و بعضی از آنها در حوزۀ مسائلی است كه از نظر فرد، سازمان و یا جامعه اهمیت زیادی دارد. به‌طور كلی باورهای شكل‌دهندۀ تصمیمات بلندمدت و كلان سازمان را باورهای راهبردی (استراتژیك) و باورهای مشترك اجراكنندگان تصمیمات را باورهای كاربردی (عملیاتی) می‌نامند. هم‌سو نمودن این دو دسته باور به هم‌افزایی فرهنگی و توفیق سازمان در تحقیق اهداف خود كمك می‌كند. در غیر این‌صورت انرژیها صرف خنثی كردن یكدیگر و باعث اخلال و مانع حركت سازمان به‌سوی هدفهای خود خواهد شد. باورهای راهنما، جهت حركت باورهای روزمره را تعیین می‌كنند.
درواقع باورهای راهنما، تعیین‌كننده روشی است كه هر كار باید بر اساس آن انجام شود و باورهای روزمره روشی است كه كارها عملاً به‌طور روزانه انجام می‌شوند. باورهای راهنما مانند قواین بنیادی به‌ندرت تغییر می‌كنند درحالی‌كه باورهای روزمره، به رفتار روزمره مربوط می‌شوند و متناسب با شرایط تغییر می‌كنند.
فرآیند اجتماعی سازمان: عامل دیگری كه در ایجاد و تكوین فرهنگ سازمانی مهم است، فرآیند اجتماعی سازمان است از طریق این فرآیند افراد جای خود را در سازمان باز می‌كنند. یاد می‌گیرند كه چگونه جذب سازمان شوند، با هنجارها و استانداردهای سازمان آشنا شوند و رفتار مناسب را فرا گیرند. فرآیند اجتماعی در سازمانها به‌صورت آموزشهای توجیهی و قبل از خدمت و آموزشهای حین خدمت می‌باشد و یا گاهی افراد خود به‌تدریج هنجارها و رفتارهای مناسب را تشخیص می‌دهند و به‌تدریج به آنها خو می‌گیرند. كه در حالت اول آموزش به شكل رسمی و در حالت دوم به شكل غیر رسمی می‌باشد.
موفقیت فرآیند اجتماعی سازمان ارتباط زیادی به ماهیت فرهنگ سازمان و نوع هنجارهای غالب در سازمان دارد.
سنتها و تشریفات: سنتها الگوهایی هستند كه در سازمان شكل گرفته و به‌صورت عادت پایدار شده‌اند. تأكید بر الگوها، رفتارهای ویژه در مراسم عمومی، نوع برخورد با كار، افراد و ارباب رجوع، تشویق به گردهماییها پیروی از شعارها و نمادهای ارتباط (هر شیء، عمل، رویدادی كه برای انتقال معنی به كار می‌رود)، همگی بیان‌كنندۀ انتظارهای سازمان از افراد و همین‌طور انتظار متقابل آنها از سازمان است.
اسطوره‌ها: نمونه‌ای از تاریخ گذشته سازمان است كه موفقیتها و كارهای برجسته مؤسسات و یا مدیران در گذشته را به‌صورت الگو بازگو می‌كند و هدف آن انگیزش كاركنان و پیروی آنها از آن الگوهاست. به‌طوری‌كه در كاركنان دلبستگی ایجاد كند و باعث شود آنان از عضویت در سازمان احساس غرور كنند و به خود ببالند. پژوهشگر دیگری اجزای فرهنگ سازمانی را از لحاظ قابلیت مشاهده و تغییر و تداوم آن به دو سطح تفكیك می‌كند. به‌طوری‌كه در سطح عمیق‌تر كه كمتر قابل مشاهده است. شامل ارزشهای مشتركی می‌شود كه حتی اگر اعضای گروه هم تغییر كنند در سازمان باقی خواهند ماند. كه درواقع این ارزشها رفتار گروه را شكل می‌دهند. در این سطح فرهنگ به سختی قابل تغییر است در این تفاوت افراد در سازمانها از لحاظ توجه به مسائل مالی، نوآروی و یا عملكرد مشخص می‌شود. در سطح دیگر كه قابل مشاهده است، فرهنگ الگوهای رفتاری را نشان می‌دهد كه كاركنان تازه‌وارد به‌طور خودكار از كاركنان قدیمی می‌آموزند. فرهنگ در این سطح قابل تغییر است.
ادگار شاین نیز برای فرهنگ سازمانی سه سطح را عنوان می‌كند:
1ـ مصنوعات و ابداعات: این سطح شامل تمام پدیده‌هایی كه یك فرد می‌تواند ببیند، بشنود و احساس كند می‌شود. مانند زبان، تكنولوژی، مراسم، داستانها، جشنها، این سطح قابل مشاهده است.
2ـ ارزشهای حمایتی: شامل ارزشهایی است در مورد اینكه، كارها چگونه باید انجام شوند و یا در یك وضعیت جدید یك فرد چه عكس‌العملی باید از خود نشان دهد و رفتار كند. این سطح كمتر قابل مشاهده است.
3ـ مفروضات اساسی: كه شامل عقایدی است در مورد اینكه یك سازمان چگونه باید عمل كند. به‌عنوان مثال تصمیم‌گیری در یك سازمان توسط افرادی كه دارای اندیشه عالی هستند صورت بگیرد یا به وسیله افرادی كه در رتبۀ بالا قرار دارند. این سطح قابل مشاهده نیست.

چگونگی شكل‌گیری و تداوم فرهنگ سازمانی
معمولاً، هر سازمان ابتدا به‌صورت یك واحد كوچك تأسیس می‌شود. در شروع فعالیت سازمان، فرهنگ در آن با توجه به عوامل مختلفی به‌سرعت شكل می‌گیرد. شكل‌گیری فرهنگ بستگی دارد به دلایل به وجود آمدن سازمان و جایگاه آن در جامعه و عوامل موفقیت آن از قبیل كارایی، مرغوبیت كالا، كیفیت ارائه خدمات به ارباب رجوع یا مشتریان، ابداع و نوآوری، تلاش زیاد و وفاداری نسبت به سازمان. وقتی سازمان متولد می‌شود تلاش زیادی از طرف كاركنان برای موفقیت سازمان صورت می‌گیرد. درحقیقت فرهنگ نشانگر درجۀ تلاش و تصویر كاركنان از كار خود و آینده سازمان است. به‌تدریج كه سیستمهای پاداش سیاستها، خط مشیها و قوانین حاكم بر كار تدوین می‌یابند، مجموعه این عوامل بر شكل‌گیری فرهنگ اولیه سازمان تأثیرات عمیق می‌گذارد. این عوامل از طرف سازمان رسمی مشخص‌كنندۀ نوع رفتار و طرز برخوردهایی هستند كه برای موفقیت سازمان مهم خواهند بود.
بنیانگذاران و مدیران ارشد، نقش اساسی در این شكل‌گیری ایفا می‌كنند. اصول اعتقادی، ارزشها، اهداف و رفتار بنیانگذار سازمان مشخص‌كنندۀ نوع انتظارات حال و آیندۀ سازمان بوده، این اعتقادات و رفتارها توسط دیگر مدیران سازمان به زیرمجموعه منتقل می‌شود.
كارمندان رفتار مدیران را پیوسته زیر نظر دارند و هر واقعۀ مهمی كه نتیجۀ عمل مدیریت است را به خاطر می‌سپارند. عدالت، عجله، تكبر، محبت و دیگر خصایص مدیران در شكل‌گیری فرهنگ سازمان تأثیر دارد. افراد آنها را به خاطر می‌سپارند. این رفتار نشانگر این است كه سازمان واقعاً از آنها چه می‌خواهد. چه چیزهایی در ارتقای كاركنان مهم است، چگونه باید مسائل را حل كرد. همۀ اینها مجموعه قوانین ننوشته رفتاری در كار را تشكیل می‌دهند. گروههای كار این قوانین را به‌عنوان هنجارهای كار پذیرفته و آنها را یاد م

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

برچسب ها : پاورپوینت فرهنگ سازمانی و بستر تحول در مدیریت تحول , فرهنگ سازمانی و بستر تحول در مدیریت تحول


Screen-reader users, click here to turn off Google Instant.
Google
About 98,800 results (0.41 seconds)
Search Results
[PPT]جزوه مدیریت تحول استانداری
ecjdk.ir/site/Portals/0/files/مدیریت%20تحول.pptx
Translate this page
مبنا واساس تحول سازمانها نظریه سیستمی است که سازمانها را به عنوان سیستمهای باز در نظر می گیرد. نظریه سیستم ها ... نتایج منبعث از نگاه سیستمی به سازمان. مسائل ،پدیده ... فرهنگ سازماني:بستر تحول. فرهنگ ..... جدول شماتیک خلاصه ای از اصول 5S. 74.
[DOC]مديريت تحول سازماني
hrm.iauctb.ac.ir/Files/270/Content/جزوه%20نهایی%20تحول(1).docx
Translate this page
علت شكست بيشتر برنامه‌هاي تحول سازمان: مديريت عالي نسبت به آنها رفتاري حمايت .... اين شكل، مراحل تحول موفقيت‌آميز را با هر موضوع و وسعتي در سازمان‌ها خلاصه مي‌كند. .... Stage)در سازمان; آموزش و فرهنگ سازي لايه هاي مختلف سازمان و ايجاد بستر تحول ...
[DOC]مديريت تحول سازماني
markazi-behzisti.ir/html/data/files/.../shosseini-tahavolsazemani.doc
Translate this page
مفهوم تحول سازمانی عموما اشاره بر تغييرات از قبل طرحريزی شده در سرتاسر سازمان دارد . ماهیت تغییر .... فرهنگ سازمانی ، بستر تحول. بطور خلاصه ، فرهنگ سازمانی را می توان الگویی مشترک میان افراد سازمان دانست و از 3 جزء اساسی تشکیل شده است:.
[PPT]مدیریت تحول سازمان - uploads.pptfa.com
www.uploads.pptfa.com/2012/03/modirat-sazeman.ppt
Translate this page
براي اين بايد تحول درعرصه يادگيرندگي،اطلاعات محوري وحاكميت سازمان مجازي را بپذيرد. ..... نهادينه كردن يعني قراردادن تحول بدست آمده در بستر فرهنگي، نه چنان ثابت كه ...... بطور خلاصه پیامدهای ناشی از این سه روند بدین شکل است که هر یک از اینها بر ...
[PPT]مدیریت تحول سازمانی
www.mums.ac.ir/shares/tahavol/.../1215_change_of_organization.p...
Translate this page
Jun 24, 2007 - لذا بسياري از دولت‌ها متقاعد شده اند كه بايد بستر رشد را براي واحدهاي كوچك و ... اما شاخصه‌هاي كارآفرين به قدري زياد است كه نمي‌توان تمام آن را در يك جمله يا عبارت خلاصه نمود. .... تحول را فرآيند تغيير بنيادي در فرهنگ سازمان دانسته اند.
پاورپوینت مدیریت تحول در سازمان - مادسیج
madsg.com/دانلود-کتاب-مدیریت-تحول-در-سازمان/
Translate this page
Apr 13, 2013 - دانلود پاورپوینت مدیریت تحول در سازمان از شبکه آموزشی پژوهشی مادسیج. تو این پاورپوینت ... نوین مدیریت. بخش ۴:فرهنگ سازمانی،بستر تحول.
پاورپوینت مدیریت تحول و بهبود و بازسازی سازمان
www.myindustry.ir › خانه › پاورپوینت مدیریتی
Translate this page
فصل دوم:زمینه های بنیادین مدیریت تحول بخش ۳:ساختار گروهی:گرایش نوین مدیریت بخش ۴:فرهنگ سازمانی،بستر تحول فصل سوم:استراتژیهای تغییر و تحول سازمان
پاور پوینت فرهنگ سازمانی - خرید و فروش کتاب - کتاب امید
ketabeomid.ir/پاور-پوینت-فرهنگ-سازمانی/
Translate this page
Nov 23, 2016 - بیشتر به تحول بنیادی سازمانی نگاه می‌كند از این‌رو هدف این برنامه‌ها تغییر و تحول فرهنگ سازمان به‌عنوان. زیربنا به بستر تحول است.
[PPT]مدیریت تحول سازمان
www.akserver.ir/do.php?downf=akserver.ir_fff9f9b5181.ppt
Translate this page
براي اين بايد تحول درعرصه يادگيرندگي،اطلاعات محوري وحاكميت سازمان مجازي را بپذيرد. ..... نهادينه كردن يعني قراردادن تحول بدست آمده در بستر فرهنگي، نه چنان ثابت كه ...... بطور خلاصه پیامدهای ناشی از این سه روند بدین شکل است که هر یک از اینها بر ...
[PPT]مديريت منابع انساني
www.dres.ir/edari/DocLib6/مديريت%20تحول.ppt
Translate this page
بخش 1:تحول نظريه هاي مديريت و ”پارادايم“ در حال تكوين · بخش 2:سرشت پوياي ... بخش 4:فرهنگ سازماني،بستر تحول · فصل سوم:استراتژيهاي تغيير و تحول سازمان.
Searches related to پاورپوینت فرهنگ سازمانی و بستر تحول در مدیریت تحول

کتاب مدیریت تحول سازمانی

مدیریت تحول سازمانی+ppt

تحول سازمانی+مقاله

مدل های تحول سازمانی

کتاب مدیریت تحول در سازمان

مدیریت تحول سازمانی pdf

تحول سازمانی چیست

پاورپوینت مدیریت تحول در سازمان فرنچ
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
Next
Neyshabur, Razavi Khorasan Province - From your Internet address - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 8202
  • کل نظرات : 65
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 14
  • آی پی امروز : 155
  • آی پی دیروز : 130
  • بازدید امروز : 228
  • باردید دیروز : 227
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 2,169
  • بازدید ماه : 2,169
  • بازدید سال : 74,731
  • بازدید کلی : 2,257,155