loading...
دانلود تحقیق و مقاله
فاطمه بداغ آبادی بازدید : 184 سه شنبه 25 خرداد 1395 نظرات (1)

جزوه درسی تایپ شده تجزیه و تحلیل سیستم ها

جزوه درسی تایپ شده تجزیه و تحلیل سیستم هادسته: کامپیوتر
بازدید: 5 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 129 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 97

برای آشنایی بیشتر با سیستم باید ادبیات سیستم بررسی شودكه در ابتدا مختصری از تا ریخچه جهان بینی های مربوطه را میاوریم و سپس به تعریف سیستم خواهیم پردا خت

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

جزوه درسی تایپ شده تجزیه و تحلیل سیستم ها


تجزیه وتحلیل سیستم 
برای آشنایی بیشتر با سیستم باید ادبیات سیستم بررسی شودكه در ابتدا مختصری از تا ریخچه جهان بینی های مربوطه را میاوریم و سپس به تعریف سیستم خواهیم پردا خت .
1-تاریخچه جهان بینی ها 
در تاریخ بشر عمدتاً دو مسیر فكری داشته است خط فكری اول بنامهای اتمیسم A tomism عنصر گرایی lementalism E و تجزیه گرایی Reducationism شناخته شده است ومسیر دوم تفكرات بشری بنام های ارگانیكی organism وكل گرایی wholism معرفی شده اند این دو طرز تفكر زیر بنای تفكرات سیستمی یا جهان بینی سیستم هستند كه بصورت خلاصه ومجمل بررسی میشوند. 
1 - مكتب اتمیسم 
این مكتب از قدیمی ترین شیوه های جهان بینی است كه در طول تاریخ تحولات فراوانی داشته است و از قرن سوم وچهارم قبل از میلاد شروع شد لئوسیپوس و دموكریت از پایه گذاران این مكتب بشمار میروند.
نظریه این دو نفر مبنی بر این است كه :
جهان از تعداد بیشماری ذرات تقسیم ناپذیروتجزیه نشدنی تشكیل شده است این ذرات همان اتم های (زبان یونانی ) هستند كه خود دارای اشكال متفاوت میباشند اجسام مادی از اتمهای نسبتاً سنگین وارواح از اتمها ی سبك ساخته شده اند دراین مكتب پدیده های جهان نتیجه برخورد اتفاقی اتمها است و بر تعادل اتمها علت و غایتی متصور نمی باشد .
نظریه اتمی در قرون پس از میلاد تا قرن 15 در حوزه تفكرات پیروان زیادی نداشت وبعد از آن با تحولات فكری و فرهنگی احیا گردید و ابعاد جدیدی پیدا كرد كشف قوانین و پیشرفتهایی كه در علوم فیزیك و سیستمی و تغییراتی در جهان بینی اتمی ایجاد كرد و شاخه های جدید تجزیه گرایی و عنصر گرایی متولد شدند در نظریه تجزیه گرایی موجودیت را می توان به اجزایی تقسیم بندی كرد و از راه مطالعه اجزاء موجودیت اصل را شناسایی كرد. تفكرات عنصر گرایی نیز با تفكرات تجزیه گرایانه شباهتی نزدیك و زیاد داشت . در ادامه تحول مكتب اتمیسم جهان بینی مكانیستی یا جهان بینی مادی پا به عرصه هستی گذاشتند . در نگرش مكانیستی ماشین های حیاتی یا مكانیزمهای زنده همانند دستگاههای مكانیكی از قوانین فیزیك و شیمی پیروی می كنند به عبارت دیگر بین اشیاء زنده و اشیاء بی جان تفاوتی متصور نمی شوند در این دیدگاه ماشین ازاجزایی تشكیل می شود كه هر كدام دارای شكل و عملكردی هستند و كاركرد كل ماشین را می توان با شناخت رفتار هر كدام از اجزاء به شناخت اصل علت و معلولی از اركان اصلی جهان بینی مكانیستی بوده بر مبنای این اصل شناخت تمامی فرایند ها و پدیده ها در نهایت شناخت حلقه های این زنجیره منجر می شود . در مقابل این تفكرات پدیده ای پیچیده ارگانیكی قرار داشت آیا موجود زنده ماشین است یا فراتر از یك ماشین است آیا جوامع زنده بشری دارای قوانین متفاوتی از قوانین فیزیك هستند و تفكرات مكانیستی را تا مرز بطلان پیش برد .

1- 1 كل بینی و ارگانیسم organism

این تفكر نیز تاریخچه ای طولانی دارد در این دیدگاه جهان مجموعه ای در هم و تصادفی از اتمها به شمار نمی رود بر عكس جهان و كلیه موجودات یك وحدت ارتباطی و ذاتی دارند به عبارت دیگر هستی قانون است و بر آنها قوانینی عمومی و جهان شمول حاكم است . اندیشه كل گرایانه در تاریخ فرهنگهای باستانی چین – هند – ایران و یونان ریشه های عمیقی دارد . در ادامه این تفكرات باورهای اعتقادبه سلسله مراتب وجود و سلسله مراتب قوانین وجود باورهای دیگر همراه شد . از نظر حكمای اسلامی جهان یك كل و یك موجودیت مرتبط می باشد آنها معتقدند كه ارتباط موجود جهان بر طبق سلسله مراتبی و در درجاتی صورت می گیرد . 




2-بینش سیستمی
روند تكاملی علوم فیزیك نظریه های جدید نسبیت و كوانتوم همراه بود در فیزیك كلاسیك تمام فرآیند ها به ارتباط اتمیك ختم 
می شد ولی در فیزیك جدید ضمن تأیید واقعیت وجود اتمها به كلیت پدیده ها نیز توجه شده است با تحولات جدید در علوم فیزیك و شیمی بشر به قلمروهای ناشناخته ای از اسرار جهان رسید . در علوم مادی كه در حصار جهان بینی مكانیستی محصور بوده است رها شده و به سوی اتحاد و ارتباط با شعب دیگر علوم گام بر می دارد و تفكر ارگانیستی را پایه گذاری كرد در این نظریه موجود زنده یك سیستم متعالی است كه یك پدیده پویاست و مادامی كه زنده است این پویندگی را از دست نمی دهد و آرامشی بنام تعادل استاتیكی وجود دارد و به طور مستمر در حال شدن است و برشدن های او اصولی حكم فرماست و تحت دو نیروی متضاد متحول می شوند این تفكر در علوم دیگری مانند روانشناسی ، جامعه شناسی و … تحولات عمده ای پدید آورده است . این نگرش زیربنای جهان بینی سیستمی است .پیشرفتهایی كه در سایر دانش ها حاصل شده به طور كلی در پیدایش بینش ها و روشهای جدید علوم انسانی تأثیر به سزایی داشته است . انسان و جوامع انسانی از دیدگاههای جدید سیستمهای باز هستند كه همانند سیستمهای متعالی دارای خواصی چون سلسله مراتب نظام قانونمندی و پویایی می باشد . 

2- تفكر سیستمی 
نگرش مكانیستی با ایجاد مكتب ارگانیسمی مورد انتقاد قرار گرفت برتا لنفی (von bertalanffy )معتقد بود كه یك ارگانیسم صرفاًیك مجموعه عناصر جداگانه نیست بلكه سیستمی است كه دارای نظام و كلیت می باشد به اعتقاد وی یك ارگانسیم را نمی توان باشناخت تفكر و روشهای معمول در مكاتب مكانیستی شناخت و باید طرز تفكر نوینی را برای شناخت موجودیت های ارگانیك اختراع كرد به عبارت دیگر ارگانیسم یك منظومه دینامیك كه از كلیّت و نظام فعالیت ذاتی برخوردار است و به اجزای موجودات به عنوان یك سیستم می نگرد پیشرفتهای عظیمی كه در زمینه علوم و تكنولوژی موجب تغییرات شگرف اجتماعی شد و مبنای تفكرات سیستماتیك را پایه گذاری كرد . 
3- مبنای تفكرات سیستمی 
مبنای تفكرات سیستمی كه چشم انداز بینش سیستمی را روشن می كند در قالب های زیر بیان می شود: 
1-4 .نقطه آغازین این تفكر مفهوم كلیتی دارد در این اندیشه بر خلاف تفكر اتمیك هر پدیده اساس كار است .
2-4. مفهوم سیستم و تصور یك كل با مفهوم ارتباط بین اجزای سیستم قرین و دارای اهمیت ویژه ای است . 
3-4. تمامیت ارتباط های یك سیستم در قالب یك مفهوم و كلی بنام ساخت structure   یا نظام organization قابل بیان است . 
تعریف سیستم 
واژه (سیستم ) از علوم دقیقه ، بویژه فیزیك ، به علوم اجتماعی راه یافته است . فیزیك با ماده ، انرژی ، حركت و نیرو سر و كار دارد كه همگی قابل سنجش بوده ، از قوانینی معین پیروی می كنند . به همین دلیل ، در فیزیك ( سیستم ) را با واژگانی بسیار دقیق و در قالب یك مدل ریاضی كه بر وجود روابط معینی میان متغیر ها دلالت دارد تعریف می كنند. به هر حال در علوم اجتماعی كه در متغیرهایی بسیار پیچیده تر و اغلب چندی بعدی سر و كار دارند این نوع تعریف كاربرد كمتری دارد . تعریفی كه در اینجا ارائه می شود ، یك تعریف كاربردی است . با وجود آنكه این تعریف غیر كمی است ، ولی مانند آنچه كه در علوم دقیقه مطرح می شود ، تعریفی كاملاً جامع و كامل است : 
« سیستم ، مجموعه از اجزاء و روابط میان آنهاست كه توسط ویژگیهایی معین ، به هم وابسته و یامرتبط می شوند و این اجــزاء بــا 
محیط شان یك كل را تشكیل می دهند » 

این تعریف دو ویژگی دارد : 
1 – به اندازه كافی جامع است و كاربرد گسترده دارد .
2 – به اندازه كافی ژرف نگری دارد ؛ به گونه ای كه همه عناصر لازم برای تمییز و شناسایی سیستم ها را معرفی می كند .


عناصر سیستم :
عناصر هر سیستم همان اجزای تشكیل دهنده ( یا رخداد های قابل توصیف ) آن هستند . البته بسیاری از این عناصر ، خودشان یك سیستم بحساب می آیند . برای مثال ، یك كلاس درس را یك سیستمی متشكل از دانشجویان ، استاد ، میز ، كتاب و غیره دانسته اند . در حالی كه دانشجویان و اساتید نیز سیستم های بسیار پیچیده هایی هستند كه از سیستم های متعدد تشكیل شده اند هنگامی كه بتوان عنصر از یك سیستم را به منزله سیستمی جداگانه در نظر گرفت ، آن عنصر «خرده سیستمی » از سیستم بزرگ تلقی می شود هر خرده سیستم نیز به منزله یك سیستم ممكن است از خرده سیستم های دیگر تشكیل شده باشد همانطور كه ذكر شد فقط به رخدادهایی قابل توصیف را به منزله عناصر شناخته شده سیستم به شمار می آوریم و هنگامی كه نتوانیم درون یا محتوای یك خرده سیستم را شناسایی كنیم آن را « جعبه سیاه » می نامیم . جعبه های سیاه ، عناصر ضروری اولیه یا اتم های اولیه تشكیل دهنده یك سیستم هستند . یك نگرش ایستا ، عناصر هر سیستم ، همان بخش هایی هستند كه سیستم را تشكیل می دهند . در حالی كه در یك نگرش كاركردی ، بخشهایی كه وظایف اساسی سیستم را بر عهده دارند ، عناصر آن هستند . به این ترتیب عناصر یك سیستم ، عبارتند : 
1- ورودیها 
2- فراگرد ( خانه پردازش )
3- خروجیها 
4- باز خور كنترلی 
ورودیها :
ورودی یك سیستم ممكن است ماده ، انرژی ، انسان ، محصول ، خدمت و اطلاعات باشد . ورودی همان نیروی محركه سیستم است كه نیازهای عملیاتی آن را برطرف می كنند . برای نمونه ، ورودیهای مورد استفاده در برخی از سیتمها عبارتند از : مواد اولیه ای كه فراگردهای تولیدی را بكار می اندازند . ورودیهای هر سیستم ، به سه طبقه اساسی زیر قابل تقسیم هستند :
الف) ورودیهای زنجیره ای 
ب) ورودیهای تصادفی 
ج) ورودیهای بازخور

الف ) ورودی های زنجیره های : ورودی زنجیره ای نوعی ورودی است كه خودش نتیجه و خروجی سیستم دیگری است « مانند خروجی سیستم پیش بینی كه ورودی برخی سیستم های دیگر – نظیر سیستم طراحی محصول – است » كه با سیستم مورد نظر به طور زنجیره ای یا مستقیم مرتبط است .
ب ) ورودی های تصادفی : وجود ورودی های تصادفی در مفهوم آماری آن بر وجود ورودی های بالقوه برای یك سیستم دلالت دارد . سیستم ، ورودی های خود را از میان خروجی های خرده سیستم های گوناگون موجود انتخاب می كند . به این ترتیب می توان هر یك از خروجیهای سیستمهای دیگر را به مثابه یك ورودی متحمل برای سیستم مورد بررسی در نظر گرفت . در نتیجه برای هریك از ورودی های بالقوه در دسترس ، یك احتمال وقوع – بین « صفر» و « یك » - معین می شود .
ج) ورودی های باز خور : برخی از ورودی های یك سیستم ، در واقع بخشی از خروجی های قبلی همان سیستم هستند . این نوع ورودی ها را باز خور می نامند . باز خور فقط نشان دهنده بخش كوچكی از یك سیستم است كه برای نشان دادن تفاوت میان وضع مطلوب « دستیابی به هدف » و وضع موجود « عملكرد واقعی سیستم » ، در نظر گرفته می شود .

2- فراگرد « خانه پردازش »
در فراگرد سیستم ورودی به خروجی تبدیل می شود . ممكن است عواملی نظیر ماشین ، انسان ، سازمان ، كامپیوتر، مواد شیمیایی و مانند آن انجام دهنده عمل تبدیل در فراگرد یك سیستم باشند. تحلیلگران همواره مترصد آن هستند كه نحوه تبدیل ورودی به خروجی را در فراگرد سیستم شناسایی كنند . هنگامی كه نحوه این تبدیل مشخص باشد ، فراگرد را «جعبه سفید » می نامند . معمولاً فراگرد ها یا خانه های پردازش توسط مدیران طراحی می شود . با وجود این ، در بیشتر موارد فراگیری تبدیل بسیار پیچیده است و نحوه تلفیق ورودی ها یا ترتیب تنظیم آنها در آن ممكن است و به تولید خروجی های متفاوتی می انجامد . در این حـالت فراگـرد را 
« جعبه سیاه می نامند »بسیاری از مدیران سازمانهای بزرگ توان تشخیص روابط موجود میان اجزای متعدد تشكیل دهنده سازمان خود را ندارند به همین دلیل نمی تواند عوامل موثر در كسب هدف آن را شناسایی كند .

3 – خروجیها 
خروجیهای یك سیستم مانند ورودی های آن ،ممكن است نوعی ماده ، انرژی ، محصول ، خدمت و اطلاعات باشد نظیر كار برگهای كامپیوتر ( خروجی های یك سیستم اطلاعاتی ) برق تولید شده ( خروجی یك نیروگاه برق و افراد آموزش دیده )خروجی یك سیستم آموزش دیده . معمولاً فراگردهای تبدیل بیش از یك نوع خروجی دارند . این خروجی ها را می توان به سه دسته تقسیم كرد :
دسته اول ) خروجی هایی هستند كه به طور مستقیم توسط سیستم های دیگر مصرف می شوند برای مثال خروجی اصلی یك شركت تولیدی برای مصرف یا پردازش بیشتر در اختیار مشتریان شركت قرار می گیرد . یك بیماستان یا واحد آموزشی خدمات خود را بطور مستقیم به ارباب رجوع ارائه می دهد . در واقع هدف همه سیستم ها به حداكثر رساندن این نوع خروجی است معمولاً نسبت به این خروجی به كل ورودی ها را كارائی می نامند .
دسته دوم ) خروجی هایی هستند كه در فراگرد تولید همان سیستم در مرحله بعد مصرف می شود گاهی اوقات نیز ضرورت دارد كه محصول معیوب خروجی دوباره به فراگرد تولید بازگردد برای مثال در فراگرد تولید شیشه كه مقدار خورده شیشه به مواد اولیه صاف شیشه افزوده شود . همچنین خروجی خرده سیستم حسابداری بانك یا بیمارستان علاوه بر برآورده ساختن انتظارات سهام داران و دستگاه های نظارتی برای بهبود و اصلاح عملكرد سیستم بانك و بیمارستان نیز به كار می رود
دسته سوم ) خروجی ها برای خود سیستم با سایر سیستم ها قابل استفاده نیستند بلكه ضایعات دور ریختنی هستند كه وارد سیستم كلوژیكی می شوند . همه سیستم ها برای به حد اقل رساندن این نوع خروجی تلاش می كنند بطوری كه كنترل ضایعات « خروجی های دسته سوم » یكی از مهمترین معضلات سازمانهای معاصر است .

4 – بازخور كنترلی 
باز خور ها ، ابزار ایجاد تعادل در سیستم هستند در مباحث قبلی مطالب مختصری در مورد « ورودی های بازخور » ذكر شد . در مباحث بعدی نیز تحت عنوان « حلقه بازخود » و « باز خود به مثابه ابزاری برای كنترل » توضیحات بیشتر در این مورد ارائه خواهد شد 
1- روابط :
مسیر های ارتباطی عناصر سیستم با یكدیگر را « روابط » می نامند . در سیستم های پیچیده ای كه هر عنصر آن یك خرده سیستم ( یا یك جعبه سیاه ) به شمار می آید اصطلاح « روابط » بر مسیر های پیوند دهنده خرده سیستم ها دلالت دارد . با وجود آنكه هر رابطه وضعیتی مختص به فرد دارد همه روابط را باید دریافت عناصر سیستم بررسی كرد . بطور كلی روابط موجود در عالم در عالم واقع در یكی از سه طبقه ذیل جا می گیرند : 
1 – روابط حیاتی ( منطقی ) 
2 – روابط هم نیروزایی ( مراوده ای ) 
3 – روابط مكرر لازم (موقتی یا زمانی ) 
1 - روابط حیاتی : روابط حیاتی ، رابطه ای است كه در هر صورت قطع آن سیستم های وابسته به آن نمی توانند به وظیفه خود عمل كنند در برخی از روابط حیاطی یك سویه است و در یك جهت جریان دارد . در حالی كه در برخی از موارد روابط حیاتی دو سویه است .

2- رابطه هم نیروزایی :
وجود رابطه « هم نیروزایی » از حیث كاركردی ضرورت ندارد ولی به طور قابل ملاحظه ای بر عملكرد سیستم تأثیر می گذارد . « هم نیروزایی » در اثر «اقدام تلفیقی » ایجاد می شود . در متون علمی سیستم ها واژه هم نیروزایی بر مفهومی متفاوت با « تلاش و مبتنی بر همكاری و تشریك مساعی مجموعه ای از خرده سیستم های نیمه مستقل خروجی و بازده كل سیستم پیش از جمع بازده و خروجیهای هر یك از خرده سیستم ها در حالتی كه تنها و مستقل عمل می كنند خواهد شد ، یعنی هم نیروزایی موجب می شود كه حاصل تلاش جمعی دو عنصر كه برای مثال هر یك « دو واحد » نیرو دارند ، چیزی بیش از « چهار » شود .

3 – رابطه مكرر لازم ( موقتی یا زمانی ( :
رابطه مكرر و لازم بر تكرار یا بیان دیگری از روابط موجود دلالت دارد هدف از این تكرار افزایش قابلیت اعتماد ( اعتبار ) است ، زیرا وجود رابطه مكرر و لازم احتمال عدم توقف سیستم واستمرارفعالیت آن را افزایش می دهد . هر چه اینگونه روابط بیشتر باشند ، قابلیت اعتماد به سیستم بیشتر می شود ، ولی هزینه آن نیز افزایش می یابد . از روابط مكرر و لازم ( یا روابط پشتیبانی ) به وفور در مجموعه ساخته های بشری استفاده می شود ، برای مثال : در طراحی سیستم های مورد استفاده فضا پیما ها ، ماهواره ها و هواپیما ها با استفاده از روابط مكرر تلاش می شود كه عملیات سیستم در همه وضعیت های بالقوه ایمن گردد .
ویژگیها :
خواص اجزاء ، عناصر و روابط درون هر سیستم را ویژگی های آن سیستم می نامند . شناخت ، مشاهده و معرفی هر چیز به منزله یك فراگرد ، با استفاده از ویژگی های آن صورت می پذیرد . 
برای نمونه : یك ماشین اداری ویژگی های ذیل را دارا است :
1 – شماره معین 
2 – ظرفیت ورودی و خروجی معین بر حسب واحد زمان 
3 – جریان الكتریكی معین 
4 – عمر فنی 
5 – عمر مفید 
به این ترتیب می توان ویژگی ها را به دو نوع كلی تقسیم كرد : 
الف : ویژگی های توصیفی 
ب : ویژگی های همراه 
ویژگی های توصیفی ) ویژگی هایی هستند كه یك موجودیت را آنگونه كه هست توصیف می كنند ، 
ویژگی های همراه ویژگی هایی هستند كه مطرح شدن یا نشدن آنها ، برای توصیف جنبه های مورد نظر از یك موجودیت ، تفاوتی نداشته باشند .

پویایی سیستم : 
سیستم ها در طی زمان تغییر می كنند این تغییرات بر پویایی سیستم دلالت دارند . از این رو سیستم های تغییر پذیر را سیستم های پویا نیز می نامند . در واقع روابطی كه دو سویه عناصر و همچنین تعامل عـناصر با محیط را باری تعقیب هـدف های سیستم مـحدود 
می سازند ، منشأ اصلی این تغییرات هستند . 

مرز سیستم :
هرگاه پرسشی در مورد « محیط سیستم » مطرح می شود در پاسخ سخن از « مرز سیستم » به میان می آید. مرز سیستم، مجموعه ای از عناصر سیستم است كه علاوه بر عناصر درونی سیستم عوامل دیگری نیز در تعیین رفتار آن مؤثر هستند . در واقع رفتار عناصر درون سیستم تحت تأثیر محدودیت هایی است كه از سوی همسایگان سیستم « در محیط خارجی » به آنها تحمیل می شود . البته عناصر در طول مرزهای سیستم نیز نسبت به محیط خارجی واكنش نشان می دهند . 
مرز سیستم ) بر اساس یك تعریف عملیاتی،عبارت است از« یك خط منحنی بسته كه دور متغیرهائی معین قرار دارد و در محدوده ای كه از پیرامون این خط تا درون آن امتداد می یابد ، میزان ارتباط و تبادل انرژی كمتر است » . در واقع « مرز» جداكننده سیستم از محیط آن است . البته معمولاً مرز سیستم را به صورت قراردادی ؛ بر اساس متغیر های مورد نظر ترسیم می كنند . تحلیلگر می تواند مرز سیستم را به گونه ای تنظیم كند تا معلوم شود كه « آیا متغیر های معیین موجود در محیط یا خارج از آن ، به سیستم مربوط یا 
نا مربوط هستند ».
رفتار عناصر خارجی دور از « مرز سیستم » نیز تا حدودی قابل پیش بینی است : ولی این پیش بینی به میزان آگاهی سیستم از آن عناصر بستگی دارد . رفتار یك سیستم بر خلاف رفتار عناصر آن تا حدی به محیط وابسته است . زیرا محیط همواره با سیستم سر و كار دارد و اغلب بر آن اثر می گذارد البته سیستم نیز به یكی از سه شیوه ذیل در برابر محیط عكس والعمل نشان می دهد : 
1 – تعمیر و نگهداری 
2 – دفاع 
3 – رشد 

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

برچسب ها : جزوه درسی تایپ شده تجزیه و تحلیل سیستم ها , جزوه درسی , تجزیه و تحلیل سیستمها , تجزیه , تحلیل , سیستم , مقاله , پژوهش , تحقیق , پروژه , دانلود مقاله , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , دانلود پروژه


Google
تقریباً ۳۷۲٬۰۰۰ نتیجه (۰٫۵۶ ثانیه)
اگر امکان دارد آن را به فارسی رایانامه کنید
جزوه درسی تایپ شده تجزیه و تحلیل سیستم ها
20maghale20.rozblog.com/.../-جزوه-درسی-تایپ-شده-تجزیه-و-تحلیل-سیستم-ها-.htm...
۲ روز پیش - جزوه درسی تایپ شده تجزیه و تحلیل سیستم ها دسته: کامپیوتر بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 129 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 97 برای ...
جزوه درسي تايپ شده تجزيه و تحليل سيستم ها
feshfeshe95.rozblog.com/post/301
۲ روز پیش - جزوه درسي تايپ شده تجزيه و تحليل سيستم ها 1 . دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم…, جزوه درسي تايپ شده تجزيه و تحليل سيستم ...
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها
www.bargozideha.com/.../qdltoe3b-دانلود-جزوه-درس-تجزیه-و-تحلیل-سیگنال-ها-و-س...
دانلود جزوه سیگنال ها و سیستم ها که در ۵ فصل مجزا تهیه شده است . جزوه بصورت تایپ شده بوده و بسیار تمیز و مرتب می باشد . فصل های این جزوه به قرار زیر است .
سیگنال | الکترونیک دانلود
elecdl.com/tag/سیگنال/
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها. دسته بندي: برق (فارسی). دانلود جزوه سیگنال ها و سیستم ها که در ۵ فصل مجزا تهیه شده است . جزوه بصورت تایپ ...
دانلود جزوه درسی تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها - VuJud
www.vujud.com/a-32271-دانلود-جزوه-درسی-تجزیه-و-تحلیل/
دانلود جزوه درسی تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها گوناگون دانلود جزوه درسی ... جزوه حاظر بصورت تایپ شده و زیبا به همراه شکل توسط وب سایت سیگنال منتشر شده ...
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها | انجمن ...
www.topforum.ir › انجمن ها › دانشجو و دانشگاه › دانلود دانشجویی › دانلود جزوه و سوال
دانلود جزوه سیگنال ها و سیستم ها که در ۵ فصل مجزا تهیه شده است . جزوه بصورت تایپ شده بوده و بسیار تمیز و مرتب می باشد . فصل های این جزوه به قرار زیر است ....
تجزیه تحلیل سیستم ها - خانه
xmedical.co/tag/تجزیه-تحلیل-سیستم-ها/
۲۴ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - در ادامه معرفی کتاب تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستمها آلن اپنهایم ترجمه ... به صورت تایپ شده و فارسی برای دانلود در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که ... منبع درس سیگنالها و سیستمها دوره کارشناسی از سوی وزارت علوم تعیین شده ...
جزوه تجزیه و تحلیل سیستم ها پارسه - یکی یه دونه
yeki1done.ir/جزوه+تجزیه+و+تحلیل+سیستم+ها+پارسه.html
دانلود رایگان جزوه کنکوری درس تجزیه و تحلیل سیستمها کارشناسی ارشد پارسه ... ع باس رهی که مبتی بر 4 فصل می باشد و یک جزوه ی کامل و تایپ شده برای دانشج ...
تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها - به قلم جمعی ازمهندسان ...
spnueng.blogfa.com/tag/تجزیه-و-تحلیل-سیگنال-ها-و-سیستم-ها
دانلود حل المسائل فارسی و تایپ شده. کتاب تجزیه و ... دانلود جزوه تجزيه و تحليل سيگنال ها و سيستم ها ... نمونه سوالات درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها.
دانلود جزوه تجزیه و تحلیل سیستم ها - کنکور
konkur.in › دانلود کتب دانشگاهی › کتب دانشگاهی مهندسی برق
علت تالیف ۵ کتاب درسی جدید برای دبیرستانی‌ها .... ویرایش : جزوه تایپ شده ... بر چسب های نوشته : تجزیه و تحلیل سیستم ها, جزوه تجزیه و تحلیل سیستم ها, مهدی ...
کنترل - دانلود جزوه تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها
www.worldsearching.ir/sfcsnsmnfdrcndsdcdyncvndnsdcacyctdqnjrctdfsc.html
جزوه حاظر بصورت تایپ شده و زیبا به همراه شکل توسط وب سایت سیگنال ...دانلود جزوه دانلود جزوه تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ها - پروژه دات کامنام درس, تجزیه و ...
دانلود جزوه دانلود جزوه تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ...
www.worldsearching.ir/qjcsnsmnfdrcndsdcdyncvndnsdcacyctdqnjrctcjsc.html
شرح مختصر : در اين درس ابزارهاي رياضي لازم جهت تجزيه و تحليل ... جزوه تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها توسط مهدی جلمبادانی در 119 صفحه تهیه شده ... جزوه حاظر بصورت تایپ شده و زیبا به همراه شکل توسط وب سایت سیگنال ...15 فوریه 2012 .
پکیج آموزش تجزیه و تحلیل سیستم ها , فیلم آموزشی درس ...
studownload.rzb.ir/.../فیلم-های-درس-تجزیه-و-تحلیل-سیستم-ها-و-سیگنال-به-زبان-...
فیلم های درس تجزیه و تحلیل سیستم ها و سیگنال به زبان فارسی. این فیلم آموزشی برای ... یکی از بهترین مراجع برای این درس کتاب زیر است: V. Openheim and A.S. ...
تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها (دانشکده فنی واحد تهران ...
www.findwebsite.ir/sycjnsmnfdrnmctdqnxadnfvctdmndrctdysc.html
دانلود حل تمرین کتاب تجزیه و تحلیل سیگنال و سیستم (زبان فارسی ...28 ژوئن ... جزوه حاظر بصورت تایپ شده و زیبا به همراه شکل توسط وب سایت سیگنال . ... دانلود جزوه دانلود جزوه تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ها - پروژه دات کامنام درس, تجزیه و ...
اُاُجوو (OojoO) - جزوه سیگنال و سیستم
www.oojoo.ir/posts/جزوه%20سیگنال%20و%20سیستم
جزوه حاظر بصورت تایپ شده و زیبا به همراه شکل توسط وب سایت سیگنال . ... جزوه ای در رابطه با درس تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ها برای رشته های فناوری ...
Electrical - جزوات رایگان برای تمام رشته ها
jalilianfar3309.blogfa.com/post-562.aspx
(1) این کتاب مربوط به درس مدار 1 و 2 رشته مهندسی برق (1) کتاب سیستم های .... (1) تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها - دانشکده فنی واحد تهران جنوب/جزوه (2) الکترومغناطیس .... (1) جزوه تایپ شده مدارهای الکتریکی 2 از دانشگاه تکنولوژی wimax
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها - iety...... ...
medical-electronic.mihanblog.com/extrapage/signalsystem
دانلود جزوه سیگنال ها و سیستم ها که در ۵ فصل مجزا تهیه شده است . جزوه بصورت تایپ شده بوده و بسیار تمیز و مرتب می باشد . فصل های این جزوه به قرار زیر است .
جزوه تجزیه و تحلیل سیگنال - لینک گردی
farsinow.ir/news/جزوه-تجزیه-و-تحلیل-سیگنال
جزوه تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها که توسط آقای جلمبادانی تهیه و تنظیم شده است . ... در فایل قرار داده شده یک نمونه سوال و یک جزوه از درس سیگنال سیستم قرار گرفته است. 352. کنترل - دانلود جزوه تجزیه و ... جزوه بصورت تایپ شده بوده و ... 117.
دانلود جزوه درس سیگنالتجزیه تحلیل سیستم ها مهندس مهدی ...
tiktakblog.ml/.../دانلود+جزوه+درس+سیگنالتجزیه+و+تحلیل+سیستم+ها+مهندس+مهدی+...
دانلود جزوه درس سیگنال(تجزیه و تحلیل سیستم ها) مهندس مهدی تقدسی(زمستان 94) ... در بخش اول درسنامه و تست ها مطرح شده و در بخش دوم پاسخ تست ها و تمرینات به صورت ..... ضمنا جزوه در اختیار تایپ و تکثیر هم قرار گرفته و میتونید تهیه بکنید.
جزوه درس تجزیه و تحلیل سیستم ها دکتر چلداوی دانشگاه علم و ...
mechanics65.test.com/prod-238833-جزوه+درس+تجزیه+و+تحلیل+سیستم+ها+دکتر+...
جزوه درس تجزیه و تحلیل سیستم ها دکتر چلداوی دانشگاه علم و صنعت. ... جزوه بسیار عالی و تایپ – دستنویس که همراه نکات و همچنین تست های حل شده کنکور برای فهم ...
جزوه س اشنایی با سیگنالها و سیستم ها فصل اول
rsaraz.adnashop.ir/page-43273.html
جزوه درس تجزیه و تحلیل سیستم ها دکتر چلداوی دانشگاه علم و صنعت ادامه متن . .... اول به صورت تایپ شده و کامل و به صورت کتاب در ۱۱ فصل مجزا است و جزوه دوم .
دانلود جزوه تجزیه تحلیل طراحی سیستم پیام نور - بلاگز فا
freeblogs.ir/key/دانلود+جزوه+تجزیه+و+تحلیل+طراحی+سیستم+پیام+نور.html
دانلود جزوه و نمونه سوال درس تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ها ... در فایل قرار داده شده یک نمونه سوال و یک جزوه از درس سیگنال سيستم قرار گرفته است. ..... باشد جزوه بررسی سيستم های قدرت2 مشتمل بر 7 فصل مجزا بوده و بصورت تایپ شده می باشد .
دانلود جزوه درس مهندسی نرم افزار (یا تجزیه و تحلیل سیستم‌ها) | ...
st.aftab.cc/uni/system-analysis/software_engineering_system_analysis
۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ه‍.ش. - دانشجویانی که درس تجزیه و تحلیل سیستم‌ها را اخذ کرده‌اند، می‌توانند ... جزوه خوب و کاملی از آب در آمده که با کمک خود دانشجویان تایپ و تهیه شده است.
تجزیه و تحلیل | وب‌سایت اطلاع رسانی مهندس حمید رضا نیرومند
st.aftab.cc/field/uni/system-analysis
دانلود جزوه درس مهندسی نرم افزار (یا تجزیه و تحلیل سیستم‌ها). دانشجویانی که ... جزوه خوب و کاملی از آب در آمده که با کمک خود دانشجویان تایپ و تهیه شده است. توجه: این ...
جزوه درسی تایپ شده تجزیه و تحلیل سیستم ها - 300020
300020.ir/جزوه-درسی-تایپ-شده-تجزیه-و-تحلیل-سیستم-ه-19989
۳ خرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - فصل يك تجزيه وتحليل سيستم براي آشنايي بيشتر با سيستم بايد ادبيات سيستم بررسي شودكه در ابتدا مختصري از تا ريخچه جهان بيني هاي ...
جزوه درس تجزیه وتحلیل سیستمها کاردانی - بلاگز فا
sagacity.ir/search/جزوه+درس+تجزیه+وتحلیل+سیستمها+کاردانی
نتایج جستجو برای: جزوه درس تجزیه وتحلیل سیستمها کاردانی. جزوه درس تجزیه .... جزوه درس مدارهای مخابراتی استاد دکتر خلیل پور (جزوه تایپ شده). سه شنبه 10 ...
جزوه تجزیه تحلیل سیگنال - دیوآنلاین
www.divi.ir/جزوه-تجزیه-تحلیل-سیگنال/
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل ... دانلود جزوه سیگنال ها و سیستم ها که در ۵ فصل مجزا تهیه شده است . جزوه بصورت تایپ شده ...بیشتر.
دانلود حل تمرین کتاب تجزیه و تحلیل سیگنال و سیستم ...
wikipower.ir/حل-تمرین-سیگنال-و-سیستم-اپنهایم/
درس تجزیه و تحلیل سیگنال و سیستم یکی از دروس مشترک بین بیشتر رشته های مقطع ... کتابی که در ادامه و به صورت تایپ شده آماده گشته است ، مسایل کتاب سیگنال و ... تمرین های مربوط به این فصل کتاب اپنهایم نیز در این قسمت حل شده است.
تجزیه و تحلیل سیگنال‌ها و سیستم‌ها
iranimag.ir/detail/2635390/article/6
روز به: با سلام استاد كتاب تجزيه و تحليل سيستم ها جلد دوم شماچاپ دوم سال 92 ...مهندسی برق ... جزوه حاظر بصورت تایپ شده و زیبا به همراه شکل توسط وب . ... تجزیه و تحلیل سیستم ها پدیدآورنده: رضا کهنفیلم های آموزشی درس سیگنال و سیستم - آپارات .
5-4- تجزیه و تحلیل سیستمها - 0
electricity-group.vcp.ir/9744-5-4-تجزیه-و-تحلیل-سیستمها
۱۴ آذر ۱۳۹۱ ه‍.ش. - ارسال شده توسط : محمدرضا رازقی زاده. نظرات ... دانلود نمونه سوالات درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها ... دانلود جزوه فارسی و تایپ شده سیگنال.
تجزیه و تحلیل سیستم ها
www.scriptux.ir/article/pdf_دانلود_تجزیه_و_تحلیل_سیستم_....html
تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم ها by علی رضاییان — Reviews ... تجزیه و تحلیل و .... جزوه درسی تایپ شده تجزیه و تحلیل سیستم ها; جستجو. جزوه درسی تایپ شده ...
دانلود جزوه تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها | کتاب های تحلیل ...
farseng.com/کتاب-های-تحلیل-سیستم/دانلود-جزوه-تجزیه-و-تحلیل-و-طراحی-سیستم...
۲۴ مهر ۱۳۹۲ ه‍.ش. - اين مجموعه شامل جزوه تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها تالیف دکتر زاهدی مي باشد. ... این جزوه به تمامی سرفصل های این درس می پردازد که عبارت اند از : . ... تايپ کلمه عبور توجه کنيد صفحه کليد به حالت تايپ انگليسي تنظيم شده باشد.
جزوه تجزیه تحلیل سیگنال سیستم ها
job-finder.fm-music.ir/جزوه-تجزیه-تحلیل-سیگنال-سیستم-ها.html
۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل ... دانلود جزوه سیگنال ها و سیستم ها که در ۵ فصل مجزا تهیه شده است . جزوه بصورت تایپ شده .
مهندسان سهند - مطالب تجزیه و تحلیل سیستم ها
sahand-eng.ir/post/category/81
فرمول های پرکاربرد درس تجزیه و تحلیل از "ضرب سیگنال ها ، تبدیل لاپلاس ، سری .... جزوه کامل درس تجزیه تحلیل سیستم ها (آقای امین ابراهیم زاده) گردآوری شده است و ...
جزوه درس روشهای آماری 1 - زیبو
xiboo.ir/p/a193fd8d1dcf6ad4900d465b7171f6b006
جزوه کامل درس ریاضی دو دانشگاه بصورت تایپ شده و همراه فیلم تدریس مناسب برای ... درس های محاسبات فولادی - بتنی - مکانیک خاک - تحلیل سازه ها – بارگذاری - جزوه تست ... ادامه مطلب جزوه تجزیه و تحلیل سیگنال و سیستم/اورجینال جزوه تجزیه و تحلیل ...
جزوه پاور پینت تجزیه تحلیل طراحی سیستم دکتر شمس - ...
rssreport.ir/key/جزوه+پاور+پینت+تجزیه+و+تحلیل+طراحی+سیستم+دکتر+شمس.html
دانلود جزوه و نمونه سوال درس تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ها. سه شنبه 25 اسفند ... جزوه درس مدارهای مخابراتی استاد دکتر خلیل پور (جزوه تایپ شده). سه شنبه 10 ...
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها | ...
magifa.com/detail/903389/article/4
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها. دسته بندی: برق (فارسی). دانلود جزوه سیگنال ها و سیستم ها که در ۵ فصل مجزا تهیه شده است . جزوه بصورت تایپ ...
دانلود جزوه سیستم های کنترل خطی - برق 20
bargh20.ir/دانلود-جزوه--سیستم-های-کنترل-خطی-.html
این جزوه توسط سید محسن سعید جلالی تدریس شده و تایپ شده و کاملا خوانا می باشد منابع این جزوه ... دانلود جزوه و نمونه سوال درس تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ها.
آرشیو مطالب وبلاگ - دانلود جزوات اساتید گروه برق دانشگاه ...
iaumbargh.blogsky.com/posts
دانلود جزوه درس سیگنال(تجزیه و تحلیل سیستم ها) کنکور ارشد برق مهندس مهدی ... مقدم) جزوه درس مدارهای منطقی سرکار خانم دکتر کاردهی مقدم به صورت تایپ شده و مرتب در ...
دانلود رایگان جزوه درس طراحی سیستم های تبرید و سردخانه ...
nice98.ir/p/f3ffdb3afdf30251ac3fc5c46245853503
دانلود رایگان جزوه درس طراحی سیستم های تبرید و سردخانه استاد افشین فهیمی راد | جزوه ... سیستم های قدرت تاسیسات الکتریکی تجزیه و تحلیل سیستم ها حفاطت و رله ها ... جزوه تایپ شده و خیلی خوب و کامل درس طراحی سیستم های تبرید و سردخانه استاد ...
دانلود جزوه دانلود جزوه تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ها - ...
www.prozhe.com/دانلود-جزوه-تجزیه-و-تحلیل-سسیستم-ها
۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ه‍.ش. - آموزش تایپ ده انگشتی · آموزش متلب · مهندسی مکانیک ... عنوان جزوه : دانلود جزوه تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ها. قالب بندی : PDF. قیمت : رایگان. شرح مختصر : در اين درس ابزارهاي رياضي لازم جهت تجزيه و تحليل سيگنالها و سيستمها آشنا مي شويد. ... دانلود بیش از ۵۴۰ مقاله رسمی ارائه شده در کنفرانس های برق کشور ...
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل - شیک دانلود
shiq.ir/p/a4e79530123aaff732a398108c1abff205
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیستم ها دانلود فیلم آموزشی منوی اصلی رجوع به ... تمامی نکات و مباحث اصلی درس در 5 فصل و به صورت تایپ شده گردآوری شده است.
جزوه درس تجزیه و تحلیل و سیستم و مدلسازی
yuemtt.tipin.ir/
آموزش تجزیه و تحلیل یا Parsing رشته ها در سیستم های عامل خانواده لینوکس ... جزوه کامل درس ریاضی دو دانشگاه بصورت تایپ شده و همراه فیلم تدریس مناسب برای تمامی .
دانلود رایگان جزوه درس تجزیه تحلیل سیستم ها دکتر چلداوی ...
atuo-link.ir/.../دانلود+رایگان+جزوه+درس+تجزیه+و+تحلیل+سیستم+ها+دکتر+چلداوی+دان...
دانلود رايگان جزوه درس تجزيه و تحليل سيستم ها دکتر چلداوی دانشگاه علم و صنعت ... جزوه حاضر، جزوه تایپ شده ریاضیات مهندسی تدریس شده توسط دکتر بنی فاطمی و ...
تجزیه و تحلیل سیگنال - دانلود جزوه تجزیه و تحلیل سیگنال . ...
www.helpsearching.ir/sncasmnfdrcynvydfvndnsdcacyctdqnjrctdnsc.html
۸ تیر ۱۳۹۱ ه‍.ش. - جزوه تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها توسط مهدی جلمبادانی در 119 صفحه تهیه ... جزوه حاظر بصورت تایپ شده و زیبا به همراه شکل توسط وب سایت ... دانلود جزوه دانلود جزوه تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستم ها - پروژه دات کامنام درس, ...
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها - هنر و ...
honar.nicita.ir/p/db9a24887dd999f3208db9f0a264b65d09
دانلود جزوه درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها ارسالهاي امروز ثبت نام فراموش کردن پسورد ذخیره؟ ... جزوه بصورت تایپ شده بوده و بسیار تمیز و مرتب می باشد .
دانلود رایگان جزوه تجزیه و تحلیل سیستم ها - دانلود کتاب ...
www.irebooks.com/university.../دانلود-رایگان-جزوه-تجزیه-و-تحلیل-سیستم.html
۶ تیر ۱۳۹۴ ه‍.ش. - دانلود رایگان کتاب جزوه تجزیه و تحلیل سیستم ها ,کتاب دانلود جزوه تجزیه و تحلیل ... این جزوه با عنوان تجزیه و تحلیل سیستم ها آماده شده که به مباحث زیر می پردازه: ... زیر وارد و در صفحه باز شده با تایپ کد مورد نظر، عضویتتان را دنبال کنید: ... دانلود کتاب داستان و رمان · دانلود کتاب درسی · دانلود کتاب روانشناسی ...
تحلیل زیر فضا به روش 4sid | جستجو در وبلاگها | وبلاگ 24 - ...
weblog24.xyz/list/تحلیل-زیر-فضا-به-روش-4sid.html
دانلود فصل اول درس تحليل سیستم \- سیاه سفید جهت نوت برداری دانلود فصل هاي درس ... دانلود جزوه تحلیل سازه ها ۲ – ۴۴ صفحه تایپ شده. دانلود جزوه تحليل سازه ... چگونه میتوانید از صحت روش تجزیه تحليل داده ها اطمینان حاصل فرمائید؟ شاخه های مختلف ...
جزوه درس تحلیل سیستم های انرژی - فروشگاه اینترنتی آی ام ...
www.imckala.com/show.php?q=جزوه+درس+تحلیل+سیستم+های+انرژی
جزوه تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها توسط مهدی جلمبادانی در 119 صفحه تهیه شده ... جزوه کامل درس ریاضی دو دانشگاه بصورت تایپ شده و همراه فیلم تدریس مناسب ...
وبلاگ تخصصی برق و الکترونیک - جزوه های درسی مختلف
electroo.blogfa.com/cat-94.aspx
وبلاگ تخصصی برق و الکترونیک۩۞۩ - جزوه های درسی مختلف - این وبلاگ به ... + نوشته شده در جمعه بیستم اردیبهشت 1387ساعت 19:28 توسط کامران فرازی | www.current.mihanblog.com .... تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها - دانشکده فنی واحد تهران جنوب ..... واقعا ارزش دانلود را دارد ----->برای شما<------ تایپ شده و بسیار تمیز.
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
صفحهٔ بعدی
ناشناس - استفاده از موقعیت مکانی دقیق
 - بیشتر بدانید  
راهنما ارسال بازخورد حریم خصوصی شرایط

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط نازی در تاریخ 1395/03/26 و 10:18 دقیقه ارسال شده است

عالیه!


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 8202
  • کل نظرات : 65
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 14
  • آی پی امروز : 69
  • آی پی دیروز : 130
  • بازدید امروز : 88
  • باردید دیروز : 227
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 2,029
  • بازدید ماه : 2,029
  • بازدید سال : 74,591
  • بازدید کلی : 2,257,015