loading...
دانلود تحقیق و مقاله
فاطمه بداغ آبادی بازدید : 68 دوشنبه 04 بهمن 1395 نظرات (0)

دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهای

دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهایدسته: معماری
بازدید: 5 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 183 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 173

هدف از تألیف این مجموعه آشنایی دانشجویان دانشگاهها (در مقطع كاردانی و كارشناسی) و دیگر مراكز آموزش عالی و با تكنولوژی بتن نگاشته شده است گسیختگی و خرابی تعداد زیادی از سازه‌های بتنی در زلزله‌های اخیر ایران زلزله‌های ویرانگری مانند طبس – منجیل – رودبار – بیرجند – قائنات – بم … روشنگر این واقعیت است كه مهندسین به اندازه كافی با بتن آشنا نمی باشند

قیمت فایل فقط 12,900 تومان

خرید

دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهای 

 

 

پیشگفتار

هدف از تألیف این مجموعه آشنایی دانشجویان دانشگاهها (در مقطع كاردانی و كارشناسی) و دیگر مراكز آموزش عالی و با تكنولوژی بتن نگاشته شده است. گسیختگی و خرابی تعداد زیادی از سازه‌های بتنی در زلزله‌های اخیر ایران  زلزله‌های ویرانگری مانند طبس – منجیل – رودبار – بیرجند – قائنات – بم … روشنگر این واقعیت است كه مهندسین به اندازه كافی با بتن آشنا نمی باشند. در نتیجه این ناآگاهی در ارتباط صحیح اجزاء بتن برای رسیدن به مخلوط مناسب و همچنین اجرای صحیح كارهای بتنی دقت كافی صورت نمی گیرد. به نظر می‌رسد كه گاهی اثرات آب، هوا، دما و شرایط محیطی به حساب آورده نمی شود و لذا اطمینانی در مورد پایایی و دوام سازه‌های بتنی به وجود نمی آید.

هم اكنون تولید سالیانه سیمان در كشور به 32 میلیون تن رسیده است (سرانه هر نفر تقریبا 500 كیلوگرم) و در نظر است تا پایان برنامه چهارم اقتصادی این میزان تولید به 80 میلیون تن برسد (سرانه هر نفر تقریبا 1000 كیلوگرم) این میزان تولید سیمان كه بخش عمده آن در تولید بتن و فرآورده‌های بتنی مصرف می‌شود نشانگر اهمیت بتن به عنوان مصالح ساختمانی برتر قرن می‌باشد. در این راستا اجباری شدن تعدادی از استانداردهای مصالح ساختمانی از جمله سیمان – شن – ماسه – بتن آماده … به بهبود كیفیت سیمان و فرآورده‌های بتنی كمك فراوانی نموده است ولی متاسفانه هنوز تا رسیدن به مرحله بهره گیری كامل از كیفیت كامل بتن‌های تولید شده و مصرف شده در كشور فاصله زیادی وجود دارد. سریعترین راه رسیدن به این هدف ارتقاء سطح دانش و فرهنگ عمومی استفاده از بتن به عنوان مصالح ساختمانی ممتاز می‌باشد. از این روست كه تقریبا در تمامی دانشگاههای كشور مسابقات متعددی در زمینه بتن صورت می‌گیرد و به علاوه دو انجمن بزرگ بتن ICI (انجمن بتن ایران) و ACI (انجمن بتن امریكا) همه ساله به منظور آگاهی و آموزش و ترغیب مهندسین نسل‌های آینده اقدام برگزاری مسابقات متعددی می‌نماید گرچه اذعان دارم كه هنوز برای كم كردن فاصله خود با استانداردهای جهانی در زمینه تولید علم راه طولانی در پیش داریم ولی در خصوص امر پژوهش و تحقیقات در زمینه بتن فعالیتهای خوب و چشمگیری در چند سال اخیر توسط اساتید و دانشجویان علاقه مند صورت گرفته است و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی موفق به كسب رتبه‌های مناسبی در مسابقات كشوری و جهانی شده اند.

نگارش این مجموعه بر اساس سر فصلهای تعیین شده از طرف وزارت علوم تحقیقات و فن آوری صورت گرفته است در هر آزمایش ابتدا شرح مختصری از نكات و مزایای و اهمیت و كاربرد آزمایش داده شده و سپس روش آزمایش و استانداردهای آن قید شده است. در این مجموعه به استانداردهای آمریكا (ASTM , ACI) انگلستان (BS) ایران (استاندارد ملی ایران و دفتر امور فنی و تدوین معیارهای سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور (دت) توجه شده است.

تقسیم بندی نمرات آزمایشگاه تكنولوژی بتن

نمره درس آزمایشگاه تكنولوژی بتن بر مبنای 20 نمره محاسبه می‌گردد و شامل چهار قسمت می‌باشد. 1- امتحان كتبی پایان ترم كه شامل سوال و مسئله می‌باشد (6 نمره) 2- كار عملی كه به صورت مسابقه‌ای بین تمام دانشجویان آن ترم برقرار می‌گردد. آئین نامه هر مسابقه در ابتدای هر ترم به اطلاع دانشجویان رسانیده می‌شود ( 6 نمره) 3- گزارش كار:

گزارش كار مطابق با الگوی ذیل می‌باشد.

مقدمه – هدف – وسایل و مصالح مورد نظر – شرح آزمایش – ثبت برداشتها و انجام محاسبات – ثبت استانداردها و مقایسه با استانداردها – پاسخ به سوالات – نتیجه گیری نمرات این قسمت به ترتیب ذیل می‌باشد (هر آزمایش بر مبنای 20 در نظر گرفته می‌شود)

گزارش كار در سه فصل جداگانه نگارش می‌گردد.

فصل اول خمیر سیمان – فصل دوم پركننده‌ها – فصل سوم بتن

در ابتدای هر فصل مقدمه‌ای كامل و جامع در مورد تمامی آزمایشات آن فصل و اهمیت و كاربرد آن و استانداردهای مختلف كشورهای مختلف در آن مورد را می‌باید بیان نمود كه 6 نمره را از 20 نمره گزارش كار را به خود اختصاص می‌دهد.

هدف از انجام آزمایش و لوازم و مصالح مورد نیاز برای انجام آزمایش جمعا 1 نمره

شرح آزمایش و عملیات انجام شده به ترتیب انجام عملیات 2 نمره

ثبت نتایج و انجام محاسبات شامل كلیه پارامترهای بدست آمده از آزمایش ونحوه و تحلیل و روابط مورد استفاده همراه با محاسبات و ذكر واحدهای مورد استفاده شامل N یا kg یا متر یا سانتی متر و درجه سانتی گراد … 2 نمره

مقایسه اعداد بدست آمده با استانداردهای داده شده در جزوه و علت خطا یا اشتباه و تفاوت نتایج 1 نمره

پاسخ به سوالات كه در حین آزمایشات از دانشجویان پرسیده می‌شود 3 نمره

نتیجه گیری با توجه به تعداد تمام آزمایشات صورت گرفته در هر فصل یك نتیجه گیری كلی در مورد مصالح مورد آزمایش جمعاً 4 نمره

ذكر منابع و مراجع مورد استفاده در تدوین گزارش كار با ذكر شماره صفحه كتاب 1 نمره

4- حضور غیاب و نظم در جلسه كلاسی (2 نمره)

1- كلیه دانشجویان موظفند قبلا آزمایش هر هفته را مطالعه نموده و اطلاعاتی در مورد تئوری آزمایش داشته باشند.

2- عملیات آزمایشگاهی به صورت گروهی انجام می‌گیرد و هر گروه بایستی عملیات آزمایشی را به نحوه مناسبی فی مابین خود تقسیم نمایند.

3- مهلت تحویل گزارش كار دو هفته پس از پایان هر فصل آزمایشی می‌باشد. (تكنولوژی بتن شامل سه فصل می‌باشد 1- فصل خمیر سیمان 2- فصل سنگدانه‌ها 3- فصل بتن) در صورت برخورد با تعطیلی اولین روز پس از تعطیلی روز تحویل گزارش كار خواهد بود.

4- در جلسات آزمایشگاه به صورت مرتب حضور داشته باشید و همراه در جلسات آزمایشگاهی دستور كار را به همراه داشته باشد. درب آزمایشگاه در زمان شروع کلاسها بسته خواهد شد.

حضور نامرتب – عدم مطالعه دستور كار – نداشتن دقت علمی و عملی در آزمایشگاه در نظر گرفته می‌شود.

5- در هنگام استفاده از وسایل در حفظ آن بكوشید و پس از انجام آزمایش لوازم آزمایش را تمیز و مرتب كنید.

مقدمه

مبحث تكنولوژی بتن برای اكثر اشخاص در ابتدا همانند دروس حفظ كردنی به نظر می‌رسد لیكن با اندكی تامل وتوجه عمیق تر به مطالب مختلف از جمله اجزای متشكله بتن و نحوه تاثیر آنها روی یكدیگر و نهایتا روی خواص بتن تازه و خواص بتن سخت شده مشخص می‌گردد كه فقط با درك صحیح مبحث تكنولوژی بتن می‌توان به بتنی با كارایی و پایایی مناسب دست یافت. نظر به كاربردی بودن این تكنولوژی سوالات و مشكلات عمدتا در حین كار مطرح می‌شوند و لذا لازم است پاسخ این سوالات توسط مسئولین آزمایشگاههای بتن و یا كنترل كنندگان كیفیت بتن در كارگاه و یا مهندسین ناظر … و یا به طور كلی توسط تكنولوژیست‌های بتن پاسخ داده شود. مطالب این كتاب برگرفته شده از آئین نامه بتن ایران (آبا) و استاندارد ملی ایران می‌باشد.

بتن سنگ دج ساختگی است كه از درهم آمیختن و بهم زدن مخلوط متناسبی از سیمان – شن – ماسه – آب و درصدی هوا كه خواسته یا ناخواسته وارد بتن می‌گردد تشكیل شده است (امروزه برای كسب كارایی بهتر و پایایی بیشتر از انواع مواد افزودنی بتن استفاده می‌گردد)

توده اصلی بتن را سنگدانه‌های درشت و ریز (پركننده‌ها) تشكیل می‌دهد. فعل و انفعال شیمیایی بین سیمان و آب (خمیر سیمان) كه به صورت غشاء غلیظ اطراف سنگدانه‌ها را پوشانده باعث یكپارچه شدن و چسبیدن سنگدانه‌ها به یكدیگر می‌گردد كه سنگ حاصله بتن نامیده می‌شود.

در این كتاب (آزمایشگاه تكنولوژی بتن) به ترتیب در هر قسمت مطابق با آئین نامه بتن ایران آزمایشاتی انجام می‌گردد و مطالب گسترده‌ای در مورد هر كدام از آزمایشات بیان می‌گردد.

بنابر مطالب گفته شده این كتاب به سه فصل كلی تبدیل می‌گردد.

فصل 1- خمیر سیمان (مخلوط آب و سیمان)

فصل 2- پر كننده‌ها مخلوط شن (درشت دانه) و ماسه (ریزدانه)

فصل 3 – بتن (خصوصیات بتن تازه و سخت شده)

با انتخاب تناسبات مختلفی از مصالح تشكیل دهنده بتن طیف وسیعی از مقاومتهای مختلف بتن به دست می‌آید. امروزه تولید انواع مختلف سیمان – انواع سنگدانه‌های خاص – روشهای مختلف نگهداری و عمل آوری بتن باعث كشف خواص گوناگونی از بتن شده است. در كنار خواص مكانیك مصالح مصرفی مهارت اجرا و نظارت دقیق عامل بسیار مهمی در كسب مقاومت بتن به شمار می‌آید عواملی كه باعث مقبولیت عمومی در استفاده از بتن گردیده است عبارتند از:

1- شكل خمیری قبل از گیرش (كه میتواند به هر شكل دلخواهی درون قالب قرار گیرد)

2- مقاومت خوب در برابر آتش سوزی و عوامل جوی

3- دسترس بودن مصالح آن

4- مقاومت فشاری خوب آن

در مقابل مزایای فوق عیب عمده بتن ضعف آن در مقابل كشش می‌باشد كه این ضعف توسط میلگرد (بتن آرمه) برطرف گردیده است.

 

فهرست مطالب

 

عنوانشماره صفحه

مقدمه

فصل اول - خمیر سیمان

آزمایش شماره 1 روش تعیین جرم حجمی سیمان

آزمایش شماره 2 روش تعیین درجه نرمی سیمان

آزمایش شماره 3 روش تعیین غلظت خمیر نرمال سیمان

آزمایش شماره 4 روش تعیین زمان گیرش اولیه و نهایی خمیر سیمان

آزمایش شماره 5 روش تعیین انبساط سیمان (سلامت سیمان)

فصل 2 - سنگدانه‌ها

آزمایش شماره 6 روش دانه بندی شن به وسیله الك

آزمایش شماره 7 روش تعیین درصد رطوبت كلی سنگدانه‌ها و درصد جذب آب

آزمایش شماره 8 روش دانه بندی ماسه توسط الك و تعیین ضریب نرمی

آزمایش شماره 9 روش تعیین وزن واحد و فضای خالی سنگدانه‌ها 

آزمایش شماره 10 روش تعیین وزن مخصوص ظاهری و وزن مخصوص انبوهی شن و ماسه

آزمایش شماره 11 روش تعیین خاك رس لای و گرد و خاك در ماسه به روش SE

آزمایش شماره 12 روش آزمون كلوخه‌های رسی و ذرات خرد شونده در سنگدانه‌ها

آزمایش شماره 13 روش تعیین مصالح ریزتر از 75 میكرون

آزمایش شماره 14 روش تعیین درصد سائیدگی در مصالح سنگی به وسیله دستگاه لوس آنجلس

آزمایش شماره 15 روش تعیین ضریب تطویل و تورق سنگدانه‌ها

فصل 3 - بتن

آزمایش شماره 16 طرح اختلاط بتن بر اساس 882-BS- ACI-318-83

آزمایش شماره 17 روش نمونه برداری از بتن تازه

آزمایش شماره 18 روش تعیین ضریب شلی (اسلامپ) برای بتنهای خمیری

آزمایش شماره 19 روش تعیین كارایی بتن تازه (درجه تراكم) برای بتنهای با سنگدانه تا قطر 40 میلی متر

آزمایش شماره 20 روش تعیین كارایی بتن تازه (ضریب تراكم) برای بتنهایی با سنگدانه تا قطر 40 میلی متر

آزمایش شماره 21 استاندارد قالبهای آزمایشی بتن

آزمایش شماره 22 ساختن و عمل آوردن نمونه‌های آزمایشی در آزمایشگاه برای آزمونه‌های فشاری – خمشی – كششی

آزمایش شماره 23 روش تعیین درصد فضای خالی (هوا) در بتن خمیری

آزمایش شماره 24 روش تجزیه بتن تازه

 

نوع فایل: word

سایز:183 KB

تعداد صفحه:173 

قیمت فایل فقط 12,900 تومان

خرید

برچسب ها : دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهای , دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهای , دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن , مطابق با استاندارد ایران , ذكر استانداردهای , آزمایشگاه تكنولوژی بتن , تكنولوژی بتن , خمیر سیمان , درجه نرمی سیمان , جرم حجمی سیمان , سنگدانه‌ها , بتن تازه , تحقیق , جزوه , مقاله , پایان نامه , پروژه , دانلود تحقیق , دانلود جزوه , دانلود مقا


Screen-reader users, click here to turn off Google Instant.
Google
About 18,000 results (0.58 seconds)
Search Results
دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر ...
filenab.com/product-64052-takgikg.aspx
Translate this page
دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهای. هدف از تألیف این مجموعه آشنایی دانشجویان دانشگاهها (در مقطع كاردانی و كارشناسی) و ...
دستورالعمل-آزمایشگاه-تكنولوژی-بتن-مطابق-با-استاندارد-ایران-و-ذكر ...
proje20.filenab.com/tag-دستورالعمل-آزمایشگاه-تكنولوژی-بتن-م...
Translate this page
دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهای · دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهای.
دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر ...
file.saze20.ir/دستورالعمل-آزمایشگاه-تكنولوژی-بتن-مط/4795
Translate this page
دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهای هدف از تألیف این مجموعه آشنایی دانشجویان دانشگاهها (در مقطع كاردانی و كارشناس.
نسخه قابل چاپ
irdls.blogsky.com/print/post-1476
Translate this page
دستورالعمل آزمایشگاه تکنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذکر استانداردهای ... شدن تعدادی از استانداردهای مصالح ساختمانی از جمله سیمان – شن – ماسه – بتن آماده …
دستورالعمل آزمایشگاه تکنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذکر ...
zfile.blogsky.com/.../دستورالعمل-آزمایشگاه-تکنولوژی-بتن-مطاب...
Translate this page
Aug 10, 2016 - دستورالعمل آزمایشگاه تکنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذکر استانداردهای DIN – BS – ASTM – AC. پیشگفتار. هدف از تألیف این مجموعه ...
مرجع فایل دستورالعمل آزمايشگاه تكنولوژي بتن مطابق با استاندارهای ...
marjafile.test.com/prod-687272-دستورالعمل+آزمايشگاه+تكنولوژ...
Translate this page
دستورالعمل آزمايشگاه تكنولوژي بتن مطابق با استاندارهای ایران و ذکر ... در اين مجموعه به استانداردهاي آمريكا (ASTM , ACI) انگلستان (BS) ايران (استاندارد ملي ايران و ...
[PDF]دستورالعمل آزمایشگاه تکنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذکر استا
amparticle.tk/.../53526-دستورالعمل-آزمایشگاه-تکنولوژی-بتن-مط....
Translate this page
دﺳﺘﻮراﻟﻌﻤﻞ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژی ﺑﺘﻦ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺑﺎ. اﺳﺘﺎﻧﺪارد اﯾﺮان و ذﮐﺮ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی – BS – DIN. ASTM – ACI by Unknown Anonymous Canonical URL. ﻓﺮﻣﺖ ﻓﺎﯾﻞ داﻧﻠﻮدی: doc. ﻓﺮﻣﺖ ﻓﺎﯾﻞ ...
دستورالعمل آزمایشگاه تکنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذکر ...
amparticle.tk/.../53526-دستورالعمل-آزمایشگاه-تکنولوژی-بتن-مط
Translate this page
Jul 26, 2016 - دستورالعمل آزمایشگاه تکنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذکر استانداردهای DIN – BS – ASTM – ACI. دسته بندی: دانشگاهی » سایر موارد.
دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر ...
www.payanname.net/دستورالعمل-آزمايشگاه-تكنولوژي-بتن-مط-2/
Translate this page
دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذكر استانداردهای DIN – BS – ASTM – A. ارسال شده در. خانه » » دستورالعمل آزمایشگاه تكنولوژی بتن ...
دانلود تحقیق آماده قالب word با عنوان دستورالعمل آزمايشگاه تكنولوژي ...
file.takhfifestan.com/دانلود-تحقیق-آماده-قالب-word-با-عنوان-دستو...
Translate this page
13 hours ago - دستورالعمل آزمايشگاه تكنولوژي بتن مطابق با استاندارد ايران ۱۴۰ ص. ... آزمایشگاه تکنولوژی بتن مطابق با استاندارد ایران و ذکر استانداردهای.
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Razavi Khorasan Province - From your Internet address - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 8202
  • کل نظرات : 65
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 14
  • آی پی امروز : 107
  • آی پی دیروز : 168
  • بازدید امروز : 217
  • باردید دیروز : 352
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,309
  • بازدید ماه : 11,973
  • بازدید سال : 63,573
  • بازدید کلی : 2,245,997