loading...
دانلود تحقیق و مقاله
فاطمه بداغ آبادی بازدید : 91 یکشنبه 23 خرداد 1395 نظرات (0)

انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت

انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارتدسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 210 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 161

حقوق تجارت از حیث كار بردی ریشه در عرف و رویه های بازرگانان دارد در حقوق عرفی و اروپایی گفته شده است كه در بازارهای مكاره نخستین قواعد مدون آن شكل گرفته است بی تردید نقش فرهنگ ها و باورهای دینی در آن را نمی توان نادیده گرفت مثلادر مورد برات بر اساس حقوق كلیسایی صدور آن را ربوی و نامشروع می دانستند و صرفا برای حل مشكلات تجار صدور برات از شهری برای

قیمت فایل فقط 14,500 تومان

خرید

انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت

 

این پایانامه دارای   161 صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای مشاهده قرار داده ایم

 

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته حقوق(M.A)

 

گرایش : حقوق خصوصی

چکیده:

حقوق تجارت از حیث كار بردی ریشه در عرف و رویه های بازرگانان دارد. در حقوق عرفی و اروپایی گفته شده است كه در بازارهای مكاره نخستین قواعد مدون آن شكل گرفته است. بی تردید نقش فرهنگ ها و باورهای دینی در آن را نمی توان نادیده گرفت. مثلادر مورد برات بر اساس حقوق كلیسایی صدور آن را ربوی و نامشروع می دانستند و صرفا برای حل مشكلات تجار صدور برات از شهری برای شهر دیگر را برای پیشگیری از دستبرد راهزنان به اموال تجار اجازه دادند. در ایران نیز از حیث عملی حقوق تجارت ریشه در عرف و باورهای دینی و مذهبی دارد. از نقطه نظر قانونگذاری حقوق تجارت ما تحت تاثیر شدید حقوق اروپایی و بلژیك و خصوصا متاثر از حقوق فرانسه است. با وجود اینكه فرانسه پس از كد ناپلئون چندین مرتبه قانون تجارت را اصلاح كرده اند.در قانون ما هنوز برخی مواد كد ناپلئون باقی است. صرف نظر از برخی مقررات جزیی كه قبل از تصویب قانون تجارت در مواد مقررات جزایی وجود داشت و برخی مقررات موردی مانند مقررات ناظر به چك تضمین شده بانك ملی و امثال آن مهم ترین اقدامات قانونگذاری در باب تجارت ناظر است به قانون تجارت 1310و لایحه اصلاحی1347كه فقط مربوط به شركت های سهامی است، همچنین قانون صدور چك كه از سال 1355تاكنون بارها تحت تاثیر روزمرّگی ها و به طور عجولانه در سال های1372 و1382اصلاح شده است و اخیرا نیز نسخ متعددی برای اصلاح آن مطرح شده است. در این میان قانون تصفیه و امور ورشكستگی و قانون ثبت شركت ها را نباید از نظر دور داشت.همه این مقررات فرسوده اند و با توجه به مقتضیات تجارت امروز نمی توانند پاسخگوی نیازهای كشور بزرگ ایران باشند كه در سند چشم انداز20ساله بلند پروازانه به آینده می نگرد. از نظر عناوین مواد قانونی مساله جوینت ونچرها و گروه های اقتصادی با منافع مشترك و عاملیت و نمایندگی تجاری و مقررات ضمانتنامه های تجاری و گسترش مفهوم فعالیت های تجاری به اموال غیر منقول و مسائل مربوط به تجزیه و ادغام شركت ها و حذف عنوان شركت هایی كه امروزه كاربرد ندارند و افزودن شركت هایی مانند شركت های تك نفره و امكان تشكیل مجامع الكترونیكی و مسائل مربوط به انتشار سهام و اوراق و حفظ حقوق سهامداران اقلیت و تعیین تكلیف شركت های تعاونی و تجاری و پیش بینی امكان ریكاوری معقول شركت های در حال ورشكستگی و اصلاح نظام ورشكستگی و... از نكات قابل توجه لایحه است. در مورد اسناد تجاری نیز سعی شده است كه نقش هر یك از اسناد چك،سفته و برات به آنها تخصیص داده شود و از اختلاط مواد و وظایف آنها پیشگیری شود. در این مورد به كنوانسیون های ژنو 1930 و1931 و كنوانسیون 1978 توجه شده است.

 

واژگان کلیدی:قانون تجارت،انتقال اسناد تجاری،لایحه جدید قانون تجارت

 

مقدمه

به موجب ماده 1284 قانون مدنی«سند عبارت از هر نوشته‌ای كه در مقام دعوی یا دفاع قابل استناد باشد» و به موجب مواد 1286 و 1287 قانون مدنی سند بر دو نوع است:رسمی و عادی.

 تنها اسنادی كه در اداره ثبت اسناد و املاك و یا دفاتر اسناد رسمی یا در نزد سایر مأمورین رسمی در حدود صلاحیت آن­ها و بر طبق مقررات قانونی تنظیم شده باشند،اسناد رسمی محسوب می‌شوند و به تصریح ماده 1289 قانون مدنی غیر از اسنادی كه ویژگی‌های آن­ها در ماده 1287قانون مدنی ذكر شد، بقیه اسناد عادی هستند.

  بنابراین چون اسناد تجاری ویژگی‌های مذكور برای اسناد رسمی را ندارند جزء اسناد عادی محسوب می‌شوند پس طبیعتاً از فواید اسناد رسمی كه در مواد 1284 و به بعد قانون مدنی مقرر شده است بی‌بهره خواهند ماند.

  علی‌رغم آن كه گفتیم اسناد تجارتی جزء اسناد عادی هستند امّا مزایایی نسبت به اسناد عادی دارند كه به خاطر این خصائص خاص اسناد تجارتی از اسناد عادی دیگر متمایز می‌شوند بنابراین اشخاص اعتبار بیشتری برای آن­ها قائل می‌شوند،ضمناً برای آن كه اسناد تجارتی از اسناد عادی دیگر مشخص گردند قانون­گذار تشریفاتی برای تنظیم و صدور آن­ها پیش‌بینی كرده است و چنانچه سندی دارای شرایط مزبور نباشد سند تجاری تلقی نشده و از مزایای مربوط به این اسناد استفاده نخواهد كرد.

  قانون تجارت ایران تعریفی از اسناد تجارتی ارائه ننموده است ولی برای هر یك از انواع آن مواردی در قانون تجارت و قوانین مخصوص تعیین شده است.از میان اسناد تجارتی، برات،فته طلب(سفته)و چك سه نوع عمده و ویژ‌ه‌ای از اسناد تجارتی هستند كه به آن­ها اسناد براتی هم گفته می‌شود و این سه نوع به خاطر ویژگی‌های بیشتری كه دارند رعایت تشریفات صوری در آن­ها فوق‌العاده حائز اهمیت است و تخلف از آن­ها موجبات بی‌اعتباری آن­ اسناد را فراهم می‌سازد.

  برخی از اساتید حقوق در تعریف اسناد تجارتی گفته‌اند؛اسناد تجارتی در معنای عام به كلیه اسنادی كه بین تجار رد و بدل می‌شود گفته می‌شود.امّا در معنای خاص به اسنادی اطلاق می‌شود كه قابل نقل و انتقال بوده،متضمن دستور پرداخت مبلغ معینی به رؤیت یا به سررسید كوتاه مدت ‌باشند و به جای پول، وسیله پرداخت قرار می‌گیرند و از امتیازات و مقررات ویژه قانونی تبعیت می‌كنند.

 

1-بیان مساله

اسناد تجاری در یک سیر تاریخی نشات گرفته از تحولات قرون بیداری و تحولات صنعتی به دوران جدید،جایگاهی خاص را در مناسبات تجاری پیدا کرده اند و رغبت و تمایل به استفاده از آنها در دنیای پرزرق تجارت گاهی قانونگذاران را بر آن داشته تا با وضع مقررات،شکل و قالب این عمل را در جهت منظم هدایت نموده و از طرفی دیگر به این رغبت در جهت کاهش مبادله پولی تداوم بخشد.لذا نفس وضع مقررات در این باب خود فهم مقنن را در این حیطه به کسوت درک تجلی داده است و می بینیم که کنوانسیون ها و قوانین متحدالشکل ژنو و .. گامی اساسی را در این جهت بر داشته اند.که مقنن ما در قانون جدید لایحه تجارت اراده ای در تکوین این اوامر و نواهی داشته است و صد البته اینکه در حال حاضر با گسترش مناسبات و فراگیر شدن استفاده از این اسناد و گسترش همان رغبت گفته شده ضرورت شناسایی و اصلاح قانون تجارت در جهت هماهنگی و همسویی با بسیاری از مقررات بین المللی احساس شده است که این احساس در ظرف لایحه جدید قانون تجارت ریخته شد.در حوزه اسناد تجاری و انتقال آنها در لایحه جدید قانون تجارت گامهای مثبتی برداشته شده است.قانون قبلی1311تجارت فاقد جامعیت لازم در حوزه انتقال اسناد تجاری متناسب با پیشرفتهای تجاری بود و در لایحه جدید مفاهیم نو نظیر اسناد تجاری الکترونیکی و مسئولیت بانکها در حوزه انتقال اسناد تجاری مطرح و شفاف سازی گردیده است و از طرف دیگر در لایحه جدید سایر قوانین موجود قبلی از جمله قانون صدور چک  با این قانون هماهنگی بیشتری یافته است و از طرف دیگر مباحث مربوط به اسناد تجاری بصورت منظم و هماهنگ در قانون جدید بیان گردیده اند.همچنین در قانون قدیم در رابطه با انتقال اسناد تجاری نسبت به اثر انتقال سند غیرقابل انتقال سکوت نموده بود در حالیکه در قانون جدید این امر بیان گردیده است .

 اسناد تجاری یکی از مهمترین بخش های مقررات تجاری است که نیاز به انسجام وتوجه بیشتر دارد. انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت هم توسط اشخاص تاجر صورت میگیرد و هم توسط شرکتهای تجاری.در فرض نخست مشکل خاصی وجود ندارد و مساله اصلی در شق دوم(شرکتهای تجاری)است که قانونگذار ما آن را به رسمیت شناخته است.واقعیت هم این است که سند تجاری بر حسب ذات خود،توان و قابلیت انتقال را دارد و دارنده آن اعم از شخص حقیقی یا حقوقی این امکان را دارد که آن را به دیگری منتقل کند و این انتقال هم بر اساس قانون جدید تابع اراده طرفین،اما اراده ای که تا حدودی قالب بر محدودیت های خاص و از پیش ساخته قانونی دارد و انتقال دهنده حقوق خود را به دارنده جدید منتقل می کند اما خود بعد از انتقال در رابطه دارنده جدید سند با متعهد به پرداخت آن بیگانه نخواهد بود و از این رابطه کنار نخواهد بود بلکه همچنان تحت شرایطی مسئولیت وی باقی است .

2- مرور ادبیات و سوابق تحقیق

تحقیق حاضر از اولین تحقیقاتی است که به  بررسی همه جانبه انتقال اسناد تجاری در قانون جدید هم توسط اشخاص حقیقی و هم حقوقی می پردازد.هرچند که قبلا تحقیقاتی همچون  اسناد تجاری قابل انتقال چاپ شده در مجله حقوق بانکی که در آن به بیان انواع اسناد تجاری که در نوع خود عمدتا شامل اسناد پرداخت تجاری و اسناد مالکیت قابل انتقال می شود و بیان نموده که علت اصلی رواج بسیار گسترده اسناد پرداخت در عالم تجارت آن است که این اسناد به راحتی می توانند به عنوان اسناد اعتباری مورد استفاده قرار گیرند و ماهیت حقوقی اسناد تجاری توسط سعید توکلی کرمانی چاپ شده در نشریه شماره13 دادرسی در سال1378 که بیشتر از میان اسناد تجاری به برات و شیوه انتقال و روابط حقوقی آن پرداخته است و بیان داشته که برات یک سند تجاری مستقل از روابط حقوقی فی مابین اطراف آن می باشد و ذاتا تجاری است و برات انتقال طلب و دین است و به اعتقاد نگارنده،از نظر حقوقی معامله برواتی را نمی توان با تاسیس انتقال طلب توجیه و منطبق کرد برای آنکه در برات حقوق منتقل الیه از انتقال دهنده بیشتر است.و اصول حاکم بر اسناد تجاری توسط اویس کرم نژاد در نشریه شماره 7  سال 1391  چاپ و منتشر گردیده اند اما هیچ کدام از آنها در زمان تصویب قانون جدید لایحه تجارت نبوده اند.

3- جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق:

نوآوری تحقیق حاضر در موضوعات ذیل خلاصه میگردد:

-بررسی جایگاه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت که تاکنون مورد مطالعه جدی قرار نگرفته است و از طرف دیگر با عنایت به اینکه در قانون تجارت قبلی اسناد تجاری حالت جامعیت نداشتند و متناسب با پیشرفتهای فعالیتهای تجاری بیان نشده اند در قانون جدید و تحقیق پیشرو اسناد تجاری الکترونیکی و بحث چگونگی انتقال این اسناد امروزی مورد بررسی قرار گرفته است .

4-اهداف تحقیق

 اهداف تحقیق در موارد ذیل خلاصه میگردد:

1-تحلیل کارکردهای انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت

2-تحلیل و ارزیابی پیامدهای های حقوقی اسناد تجاری توسط اشخاص حقیقی و حقوقی بر اساس قانون جدید

3-تحلیل محتوایی لایحه قانون جدید تجارت با قوانین مصوب قبلی تجارت  

 

 4-1-هدف کاربردی

 قانونگذار،تجار و بازرگانان و شرکتهای تجاری و بانکها و موسسات اعتباری مهمترین بهره وران تحقیق هستند.

5- سوالات تحقیق

 

5 -1-سوالات اصلی

مهمترین تحولات و نوآوری لایحه جدید قانون تجارت در مقایسه با قانون تجارت قبلی(1311) در زمینه انتقال اسنادتجاری کدام است  ؟

 

5-2-سوالات فرعی

انتقال اسناد تجاری درلایحه قانون تجارت چه جایگاهی از نظر حقوقی دارند ؟

انتقال اسناد خاص درلایحه قانون تجارت چه جایگاهی از نظر حقوقی دارند ؟

 

6-تعریف واژه ها و اصطلاحات فنی و تخصصی

سند تجاری:

سند تجاری در مفهوم عام آن عبارت از هر نوشته ای که معرف یا به وجود آورنده یک تعهد تجاری باشد.

ظهر نویسی:

عبارت از نوشتن عبارت یا عباراتی بر پشت سند که حاکی از انتقال حق مندرج در سند مذکور و مثبت آن است.

7-روش شناسی تحقیق

روش تحقیق توصیفی- تحلیلی میباشد. بدین معنا که بس از توصیف مفاهیم مرتبط با موضوع به تحلیل محتوایی آن می پردازیم.در این تحقیق به توصیف مفهوم انتقال اسناد تجاری پرداخته می شود و در این راستا به بیان معنای اصطلاحی و لغوی مفاهیم فوق الذکر می پردازیم.همجنین توصیف انواع اسناد تجاری  وتاریخچه موضوع بخشی از روش توصیفی خواهد بود.همچنین روش و متد دیگر رساله حاضر تحلیل محتوایی موضوع میباشد.

ابتدا به توضیح اجمالی از مفهوم انتقال و انواع اسناد تجاری  می پردازیم وآنگاه  به تعیین و شناسایی  انتقال در قانون جدید می پردازیم .

8-گردآوری داده ها

شیوه جمع آوری مطالب کتابخانه ای میباشد.در این راستا از جدیدترین کتابهایی که مستقیما به موضوع اشاره کرده اند استفاده می کنیم.در ارتباط با تحقیق حاضر از کتابهای مرتبط با موضوع انتقال اسناد تجاری و کتابهای حقوق تجارت و آخرین مقالات مرتبط با موضوع استفاده می شود .

 9- روش ها و ابزار تحلیل داده ها

استفاده از کتب،مقالات،قوانین و مقررات,سایتهای اینترنتی بخشی از ابزارهای مهم تحقیق حاضر می باشد.در این راستا سعی شده است از رویه حقوقی نظام حقوقی کشور و قوانین و  مقررات تجاری کشوراستفاده گردد.

 

 

فهرست مطالب

عنوان                                                        صفحه

مقدمه ----------------------------------------------------------------------------------- 1                         

1-بیان مساله-------------------------------------------------------------------------------2

2- مرور ادبیات و سوابق تحقیق------------------------------------------------------------------3

3- جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق------------------------------------------------------------3

4-اهداف تحقیق-----------------------------------------------------------------------------4

 4-1-هدف کاربردی-------------------------------------------------------------------------4

5- سوالات تحقیق---------------------------------------------------------------------------4

5 -1-سوالات اصلی--------------------------------------------------------------------------4

5-2-سوالات فرعی--------------------------------------------------------------------------4

6-تعریف واژه ها و اصطلاحات فنی و تخصصی-------------------------------------------------------5

7-روش شناسی تحقیق------------------------------------------------------------------------5

8-گردآوری داده ها---------------------------------------------------------------------------5

 9- روش ها و ابزار تحلیل داده ها----------------------------------------------------------------5

***فصل اول:كلیات و مفاهیم***

-11- مبحث اول: مفهوم و ماهیت اسناد تجاری--------------------------------------------------------7

1-1-1- گفتار اول:تعریف سند و انواع آن-----------------------------------------------------------7

1-1-2- گفتار دوم :مفهوم اسناد تجاری------------------------------------------------------------16

1-1-3- گفتار سوم: حقوق تجارت و مزایای اسناد تجاری-----------------------------------------------17

1-1-4 -گفتارچهارم :مزایای منحصری اسناد تجاری ---------------------------------------------------18

-5-1-1 گفتار پنجم: توثیق اسناد تجاری------------------------------------------------------------19

-6-1-1  گفتار ششم: اوصاف حاکم بر اسناد تجاری----------------------------------------------------19

 -7-1-1گفتار هفتم :ماهیت اسناد تجاری-----------------------------------------------------------21

-8-1-1  گفتار هشتم :اسناد تجارتی به معنای خاص ( برات و سفته و چک ) ----------------------------------22

-2-2  مبحث دوم:انواع سند تجاری در وجه حامل-----------------------------------------------------28

-1-2-1  گفتاراول:چک در وجه حامل-------------------------------------------------------------30

-1-1-2-1  بند اول :پیشینه --------------------------------------------------------------------31

-2-1-2-1 بند دوم:بخشهای یک چک-------------------------------------------------------------33

-3-1-2-1 بند سوم : واژه و ترکیبات آن-----------------------------------------------------------33

-4-1-2-1 بند چهارم:انواع چک-----------------------------------------------------------------34

-5-1-2-1  بند پنچم: اصطلاحات----------------------------------------------------------------37

-6-1-2-1  بند ششم: نکات مهم و قانونی چک------------------------------------------------------38

-7-1-2-1  بند هفتم:آمار و ارقام چک در ایران-------------------------------------------------------39

-8-1-2- 1 بند هشتم :قانون صدور چک (ماده ۱۰)----------------------------------------------------40

-2-2-1  گفتار دوم: سفته­ی در وجه حامل----------------------------------------------------------41

-1-2-2- 1 بند اول:تعریف سفته-----------------------------------------------------------------41

-2-2-2-1 بند دوم:مندرجات قانونی سفته----------------------------------------------------------42

-3-2-2-1 بند سوم:سفته بدون نام ---------------------------------------------------------------42

-4-3-2-1 بند چهارم :پشت نویسی سفته-----------------------------------------------------------43

-5-2-2-1بند پنجم:سقف سفته  ----------------------------------------------------------------43

-6-2-2-1 بند ششم: تكالیف دارنده سفته ---------------------------------------------------------43

-3 - 1مبحث سوم: اصول کلی حاکم بر اسناد تجاری---------------------------------------------------44

-1-3- 1گفتار اول: استقلال امضائات--------------------------------------------------------------44

-3-3-1   گفتار دوم :عدم استنادبه ایرادات ----------------------------------------------------------48

 -3-3- 1 گفتار سوم:تجریدی بودن---------------------------------------------------------------50

-4-3-1  گفتار چهارم :منجر بودن ---------------------------------------------------------------55

***فصل دوم:انتقال اسناد تجاری در حقوق ایران***

  -2فصل دوم: انتقال اسناد تجاری در حقوق ایران-----------------------------------------------------68

2-1- مبحث اول:جایگاه ظهر نویسان در انتقال سند تجاری و مسئولیت ظهر نویسان------------------------------68

-1-1-2گفنار اول: انتقال به منظور دریافت یا واگذاری--------------------------------------------------68

2-1-2-گفتار دوم: اقسام انتقال سند---------------------------------------------------------------68

 -1-2-1- 2بند اول -قهری --------------------------------------------------------------------69

-2-2-1- 2بند دوم-ارادی---------------------------------------------------------------------69

-3-1-2  گفتار سوم: مفهوم ومعنای ظهرنویسی-------------------------------------------------------69

4-1- 2- گفتار چهارم :شرایط ظهر نویسی----------------------------------------------------------69

 -1-4-1-2بند اول:شرایط ماهوی ---------------------------------------------------------------69

-2-4-1-2بند دوم:شرایط صوری    --------------------------------------------------------------69

-5-1-3گفتار پنجم:اقسام ظهر نویسی--------------------------------------------------------------70

-1-5-1-3بند اول : ظهرنویسی برای انتقال----------------------------------------------------------70

-2-5-1-2 بند دوم:ظهرنویسی به منظور وکالت-------------------------------------------------------73

-3-5-1-2بند سوم: ظهرنویسی به عنوان تضمین ------------------------------------------------------80

2-1-6-گفتار ششم:ظهر نویسی وثیقه ای در اسناد تجاری------------------------------------------------82

2-1-6-1- بند اول:رهن برات ------------------------------------------------------------------82

 2-1-6-2-بند دوم :تنظیم---------------------------------------------------------------------84

 2-1-6-3-بند سوم : واگذاری------------------------------------------------------------------88

2-1-6-4- بند چهارم  : آثار رهن برات------------------------------------------------------------92

2-1-6-5- بند پنجم:موعد برات قبل از رسیدن دین----------------------------------------------------93

2-1-6-6- بند ششم: سررسید دین پیش از موعد برات--------------------------------------------------94

2-1-7-گفتار هفتم: ظهرنویسی برای ضمانت--------------------------------------------------------95

2-1-7-1- بند اول: تشخیص ظهرنویسی از ضمانت----------------------------------------------------95

2-1-7-2-بند دوم: ظهرنویسی مشروط------------------------------------------------------------96

2-1-7-3- بند سوم: تفاوت ظهرنویسی تجاری با انتقال مدنی---------------------------------------------96

2-1-7-4-بند چهارم:مسئولیت ظهر نویسی برات-----------------------------------------------------96

2-1-7-5-بندپنجم:طرح دعوای کیفری در اسناد تجاری-------------------------------------------------97

2-1-7-6- بند ششم : مسئولیت ضامن  و مدت ضمان-------------------------------------------------100

2-1-7-7- بند هفتم: فایده تشخیص ضامن از ظهرنویس------------------------------------------------104

-2-2 مبحث دوم:قواعد حاکم بر انتقال اسناد در وجه حامل----------------------------------------------105

-1-2- 2گفتار اول:مقررات حاكم بر سند در وجه حامل-------------------------------------------------105

 -1-1-2-2  بند اول:سند در وجه حامل از دیدگاه قانون تجارت------------------------------------------105

-2-1-2- 2بند دوم:مبنای حقوقی مالکیت حامل (دارنده) -----------------------------------------------106

 2 -2-2- گفتار دوم:ویژگی­های حقوقی اسناد در وجه حامل---------------------------------------------106

-1-2-2-2 بند اول: تصرف سند در وجه حامل، شرط مالکیت آن است--------------------------------------106

-2-2-2- 2 بند دوم: اسناد در وجه حامل به وسیله­ی)قبض و اقباض(قابل انتقال به غیر هستند----------------------106

-3-2-2- 2بند سوم:استحقاق مطالبه­ی وجه سند------------------------------------------------------107

-4-2-2- 2بند چهارم: وصول وجه سند در مقابل رسید-------------------------------------------------107

-3-2-2 گفتار سوم: نمونه هایی از اسناد در وجه حامل-------------------------------------------------107

-1-3-2- 2 بند اول :سهام بی­نام شرکت­های بازرگانی موضوع ماده‌ی 39 ق.ا.ت--------------------------------107

-2-3-2-2بند دوم:گواهی­نامه­ی موقّت سهام بی­نام موضوع ذیل ماده 39 ق.ا.ت---------------------------------107

 -3-3-2-2بند سوم:اسناد خزانه----------------------------------------------------------------108

-4-3-2-2بند چهارم: ورقه­ی قرضه­ی بدون نام موضوع ماده­ی 52 ق.ا.ت------------------------------------108

-5-3-2-2 بند پنجم: برات--------------------------------------------------------------------108

2 -3- مبحث سوم: مفقود شدن اسناد در وجه حامل---------------------------------------------------108

-1-3-2 گفتار اول:مفقود شدن سند در وجه حامل دارای کوپن-------------------------------------------109

-2-3- 2گفتار دوم:مفقود شدن سند در وجه حامل ساده------------------------------------------------109

-4- 2مبحث چهارم: قواعد حاکم بر انتقال اسناد در وجه شخص معین---------------------------------------110

***فصل سوم:نوآوری های لایحه جدید قانون تجارت***

3-فصل سوم:نوآوری های لایحه جدید قانون تجارت--------------------------------------------------115

-1-3مبحث اول: بررسی مقررات مدنی و کیفری چک در لایحه جدید تجارت---------------------------------115

-1-1-3گفتار اول: جایگاه چک در لایحه تجارت   -------------------------------------------------- 115

-2-1-3  گفتار دوم:  نوآوری های لایحه تجارت درباره چک--------------------------------------------116

-1-2-1-3بند اول:تعریف و انواع چک -----------------------------------------------------------116

-2-2-1-3بند دوم:شرایط صدور چک------------------------------------------------------------116

-3-2-1-3 بند سوم:تکمیل مندرجات چک---------------------------------------------------------116

4-2-1-3–بند چهارم :مواعد قانونی در چک--------------------------------------------------------117

-5-2-1-3بند پنجم:ظهرنویسی چک-------------------------------------------------------------117

2-3-مبحث دوم: مقررات برات در لایحه اصلاح و بازنگری قانون تجارت------------------------------------118

1-2-3-گفتار اول: جایگاه برات در لایحه تجارت ----------------------------------------------------118

2-2-3-گفتار دوم: شرایط صدور برات------------------------------------------------------------119

 3-1-2-3گفتارسوم: تکمیل مندرجات برات--------------------------------------------------------120

 4-1-2-3گفتارچهارم :مواعد قانونی برات---------------------------------------------------------121

-5-1-2-4 گفتارپنجم: ظهر نویسی و مسئولیت ظهر نویس و ضامن برات------------------------------------125

***فصل چهارم:نتیجه گیری و پیشنهادات***

4- فصل چهارم: نتیجه گیری وپیشنهادات----------------------------------------------------------133

-1-4مبحث اول:نتیجه گیری-------------------------------------------------------------------133

-2-4مبحث دوم:پیشنهادات--------------------------------------------------------------------137

منابع و مأخذ------------------------------------------------------------------------------138

 

 

عنوان: انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت

فرمت:word

تعداد صفحات:161 صفحه

قیمت فایل فقط 14,500 تومان

خرید

برچسب ها : انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت , انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت , پایانامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت , دانلود پایانامه کارشناسی ارشد انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت , دانلود پایانامه کارشناسی ارشد رشته حقوق , دانلودپایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته حقوق(MA) , گرایش حقوق خصوصی , قانون تجارت , انتقال اسناد تجاری , لایحه جدید قا


Google
تقریباً ۳۴۹٬۰۰۰ نتیجه (۰٫۳۹ ثانیه)
اگر امکان دارد آن را به فارسی رایانامه کنید
پایان نامه با موضوع انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون ...
arshadha.ir/پایان-نامه-با-موضوع-انتقال-اسناد-تجاری/
۵ بهمن ۱۳۹۴ ه‍.ش. - پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته حقوق(M.A). گرایش : حقوق خصوصی. عنوان: انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت.
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت شنبه 22 خرداد ...
maghale2020.rozblog.com/.../-انتقال-اسناد-تجاری-در-لایحه-جدید-قانون-تجارت-.html
۱۰ ساعت پیش - انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت دسته: فقه و حقوق اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 210 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: ...
دانلود پایان نامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت | ...
takrom.ir/?p=93649
۶ خرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت. لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*. فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت). تعداد صفحه:155.
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت » دانلود تحقیق ...
mihandocs.com/40241-انتقال-اسناد-تجاری-در-لایحه-جدید-قانون-تجارت.html
۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - عنوان مقاله : انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت. قالب بندی : doc. قیمت : 20000. شرح مختصر:حقوق تجارت از حيث كار بردي ريشه در عرف و ...
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت - دانلود ...
daneshno.com/انتقال-اسناد-تجاری-در-لایحه-جدید-قانون/
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت. به موجب ماده ۱۲۸۴ قانون مدنی«سند عبارت از هر نوشته‌ای که در مقام دعوی یا دفاع قابل استناد باشد» و به موجب مواد ۱۲۸۶ و ۱۲۸۷ ...
دانلود پایان نامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت | ...
takrom.com/?p=34873
۶ خرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت. لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*. فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت). تعداد صفحه:۱۵۵.
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت - فایل ناب
filenab.com/product-57173-payanameh.aspx
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت. این پایانامه دارای 161 صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای مشاهده قرار ...
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت - کمپ ایران - Like
campiran.ir/project-81082-انتقال-اسناد-تجاری-در-لایحه-جدید-قان/
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - پایان نامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت بصورت ورد وکامل. چکیده: حقوق تجارت از حيث كار بردي ريشه در عرف و رويه هاي بازرگانان دارد.
[PDF]ﻗﺎﻧﻮن ﺗﺠﺎرت
www.cbi.ir/page/10520.aspx
ﻗﺎﻧﻮن ﺗﺠﺎرت. 1. ﺑﺎب اول. ﺗﺠﺎ. ور. ﻣﻌﺎﻣﻼت ﺗﺠﺎرﺗﯽ. ﻣﺎده. ـ1. ﺗﺎﺟ. ﺮ. ﮐﺴﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺷﻐﻞ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺧﻮد را ﻣﻌﺎﻣﻼت ﺗﺠﺎرﺗﯽ ﻗﺮا. ر. ﺑﺪﻫﺪ . ﻣﺎده. ـ2 .... اﻟﺰاﻣﯽ ﺷﺪن ﺛﺒﺖ ﺗﺠﺎرﺗﯽ ﻫ. ﺮ. ﺗﺎﺟﺮی ﮐﻪ ﻣﮑﻠﻒ ﺑﻪ ﺛﺒﺖ اﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ د. ر. ﮐﻠﯿﻪ اﺳـﻨﺎد. و. ﺻـﻮرت. ﺣﺴﺎب ﻫﺎ. و. ﻧﺸﺮﯾﺎت ﺧﻄﯽ ﯾﺎ ﭼﺎﭘﯽ ... ﻧﺎﻣﻪ أی ﺑﻪ ﺿﻤﯿﻤﻪ ﻃﺮح اﺳﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺷﺮﮐﺖ. و ...... 61. ﺗـﺎ اﻧﻘـﻀﺎی ﻣﻮﻋـﺪ ﯾـﺎ ﻣﻮاﻋـﺪ اوراق ﻗﺮﺿـﻪ ﺻﺪو. ر. ﺳـﻬﺎم ﺟﺪﯾـﺪ. رد. ﻧﺘﯿﺠﻪ اﻧﺘﻘﺎل اﻧﺪوﺧﺘﻪ ﺑﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ. و. ﺑﻄﻮ.
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت - فروشگاه پایان ...
hoopadrayaneh.ir/prod-479671-پایان+نامه+حقوق+_+انتقال+اسناد+تجاری+در+لایحه+ج...
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت حقوق تجارت از حیث کار بردی ریشه در عرف و رویه های بازرگانان دارد. در حقوق عرفی و اروپایی گفته شده.
مطلب جدید | مقایسه مواد برات در قانون تجارت مصوب 1311 و ...
legalvoice.bazaarefile.ir/page-99128.html
مقایسه مواد برات در قانون تجارت مصوب 1311 و لایحه جدید قانون تجارت (1) ... «اسناد تجاری در معنای خاص به اسنادی اطلاق می‌شود که قابل نقل و انتقال بوده، متضمن دستور ...
[PDF]ﺻﺤﺖ ﺗﻮﺛﯿﻖ اﺳﻨﺎد ﺗﺠﺎري
www.hotup.ir/upload/v7f2_اميد_رشيدي_.pdf
دﯾﺪﮔﺎه ﻗﺎﻧﻮﻧﮕﺬار اﯾﺮان در ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﻣﻮﺿﻮﻋﻪ و ﺧﺼﻮﺻﺎً ﻧﻈﺮ ﻗﺎﻧﻮﻧﮕـﺬار در ﻻﯾﺤـﻪ ﺟﺪﯾـﺪ ﻗـﺎﻧﻮن. ﺗﺠﺎرت، ﺿﻤﻦ ﺑﯿﺎن ... اﻧﺘﻘﺎل ﭘﻮل ﺻﺮﻓﻨﻈﺮ. از. ﻣﺨﺎﻃﺮات ... ﮔﯿﺮﻧﺪ در ﻗﺎﻧﻮن ﺗﺠﺎرت و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻘﺮرات ﻣﻮﺿﻮﻋﻪ ﺣﮑﻤﯽ در اﯾﻦ ﺧﺼﻮص ﺑﯿﺎن. ﻧﺸﺪه اﺳﺖ و ... در ﺑﺤﺚ از ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﺎﻫﯿﺖ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﺗﻮﺛﯿﻖ اﺳﻨﺎد ﺗﺠﺎري و ﯾـﺎ ﻇﻬﺮﻧﻮﯾﺴـﯽ ﺑـﻪ ﻋﻨـﻮان وﺛﯿﻘـﻪ،.
ضمانتنامه در لایحه جدید قانون تجارت » موسسه حقوقي بين ...
persianlawfirms.com › هزاره صلح › تجارت بين الملل و سرمايه گذاري
۳۰ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - لایحه جدید قانون تجارت در کتاب سوم خود به اسناد تجاری پرداخته است و باب .... عدم امکان انتقال ضمانت‌نامه است چراکه حقوق ذینفع به‌موجب ضمانت‌نامه در ...
مجموعه مقالات همایش ملی نقد و بررسی لایحه جدید قانون تجارت - ...
www.civilica.com/Papers-TRADELAW01-0=همایش-ملی-نقد-و-بررسی-لایحه-جدید-قان...
مجموعه مقالات همایش ملی نقد و بررسی لایحه جدید قانون تجارت (National ... ۱۴. جایگاه امضا در اسناد تجاری و آثار آن با نگرشی در لایحه قانون جدید تجارت (فول تکست دارد) ... ۲۰. نقد مقررات مربوط به نقل و انتقال سهام در شرکت های سهامی (فول تکست دارد)
اهتمامی بر فرآیند تدوین و نوآوری در لایحه اصلاح قانون تجارت
www.donya-e-eqtesad.com/news/626312/
گروه بورس- لایحه اصلاح قانون تجارت دستاوردی است که جمعی از کارشناسان از جمله صاحب‌نظران و ... و اقتصاددانان به مطالعه و بررسی ماده‌های قدیمی و افزودن ماده‌های جدید به قانون تجارت بر آن تلاش کردند. .... فقدان هرگونه حکمی راجع به مسوولیت بانک‌ها در حوزه اسناد تجارتی و به ‌ویژه چک. - سکوت قانون نسبت به اثر انتقال سند غیرقابل انتقال.
محدودیت انتقال تجاری چک با قید «بدون حواله کرد» | مجله ...
lawpdf.ir/?p=16424
۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ه‍.ش. - مباحث اسناد تجاری در قانون تجارت مصوب ۱۳۱۰ با ابهامات بسیاری رو به ‌روست برای ... در مقابل لایحه قانون تجارت (که مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۱۷ فروردین ... هـ: خط‌ خوردن عبارت حواله‌ کرد مانع انتقال چک از طریق ظهرنویسی است: چکی که .... and International Promissory Notes, New York, 9 December 1988, Official ...
خسارت تاخیر تادیه اسناد تجارتی - موسسه حقوقی عدل محمد حسنی
hassani.org/component/tags/tag/113-خسارت-تاخیر-تادیه-اسناد-تجارتی
دکتر کاویانی در پاسخ به این سوال که چرا روند تصویب لایحه قانون تجارت تا این حد ... تهیه پیش‌نویس جدیدی کرده است که اگرچه شباهت‌هایی با لایحه دارد، می‌توان گفت که ... نحوه محاسبه خسارت تاخیر تادیه اسناد تجارتی در لایحه تجارت می‌گوید: این فرمول نه با .... زیرا انتقال سند تجارتی چک در این وضعیت یک انتقال عادی محسوب می‌شود.
قانون تجارت - Codal
www.codal.ir/Provisions/BusinessAct.htm
ماده 3 - معاملات ذيل به اعتبار تاجر بودن متعاملين يا يكي ازآنها تجارتي محسوب مي‌شود - ... ماه پس ازالزامي شدن ثبت تجارتي هرتاجري كه مكلف به ثبت است بايددركليه اسناد و ... به نوع ديگري ازانواع شركتهاي مذكوردر قانون تجارت تغييرشكل يابدوگرنه هرذينفع .... ماده 40 - انتقال سهام بانام بايددردفترثبت سهام شركت به ثبت برسد وانتقال ...
ظهرنویسی - پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران
ganj.irandoc.ac.ir/dashboard?q=ظهرنویسی&topic_5=9656
ظهرنویسی یکی از روشهای انتقال اسناد تجاریست که منظور از آن نوشتن عباراتی ... بررسی مسئولیت ظهرنویس دراسناد تجاری با نگرشی به لایحه جدید قانون تجارت و ...
اصل عدم استناد به ایرادات در اسناد تجاری با نگاهی به لایحه ...
www.naslejavaneiran.com/.../اصل-عدم-استناد-به-ایرادات-در-اسناد-تجاری-با-نگاهی.htm
درست است كه لازمه انتقال حق، وجود حق است، ... علوم انسانیحقوقحقوق تجارت. اصل عدم استناد به ایرادات در اسناد تجاری با نگاهی به لایحه جدید قانون تجارت. ارسال کننده ...
جایگاه سفته در لایحه جدید تجارت
www.khoshyaran.ir/print.php?ToDo=ShowArticles&AID=8868
در میان این سه سند تجاری، چک برای شهروندان شناخته‌ شده‌تر است اما برات و سفته مهجور ... با توجه به لایحه جدید قانون تجارت و رویکردهای جدید آن نسبت به سند تجاری ... و انتقال مال غیرمنقول کاملا موافقم و معتقدم افراد در معاملات یا قبول اسناد مالی باید به ...
ایسنا - ضرورت صدور رای وحدت رویه درباره اسقاط وصف ...
www.isna.ir/fa/print/94031608462/ضرورت-صدور-رای-وحدت-رویه-درباره-اسقاط-وصف
۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ه‍.ش. - وی ادامه داد: این خواست استفاده از اسناد تجارتی غیرقابل انتقال، توسط ... مسئولیت تضامنی مقرر در ماده 249 قانون تجارت و ماده 19 قانون صدور چک ... فرحناکیان افزود: این نوع سوم از انتقال اسناد تجارتی به موجب مواد ذیل در لایحه تجارت «انتقال عادی» ... و منتفی بودن تصویب قانون تجارت جدید ایران حداقل در میان مدت؛ مستند ...
حقوق تجارت - وبلاگ تخصصي حقوق ايران
dad-law.blogfa.com/cat-5.aspx
۲۴ مرداد ۱۳۹۴ ه‍.ش. - گروه حقوقی- اسناد تجاری عنواني کلی برای چک، سفته، برات و برخی ... بررسي مفاد لايحه قانون تجارت در گفت‌وگوی «حمایت» با دكتر غلام‌نبي‌فيضي چکاب .... ماده 40 ق ت انتقال سهام با نام مستلزم ثبت در دفتر شرکت است. .... در صفحه جدید بر روی آیکن دانلود کلیک راست گرده گزینه save target as را انتخاب کنید.
اهتمامی بر فرآیند تدوین و نوآوری در لایحه اصلاح قانون تجارت - ...
tmgic.ir › اخبار › اخبار اقتصاد ایران
دنیای اقتصاد – گروه بورس: لایحه اصلاح قانون تجارت دستاوردی است که جمعی از کارشناسان از ... و اقتصاددانان به مطالعه و بررسی ماده‌های قدیمی و افزودن ماده‌های جدید به قانون تجارت بر آن تلاش کردند. .... فقدان هرگونه حکمی راجع به مسوولیت بانک‌ها در حوزه اسناد تجارتی و به ‌ویژه چک. – سکوت قانون نسبت به اثر انتقال سند غیرقابل انتقال.
دانلود نمونه پروپوزال ارشد حقوق – انتقال اسناد تجاری در لایحه ...
lib.efsell.ir/lib_40420/دانلود-نمونه-پروپوزال-ارشد-حقوق-انتقا
دانلود نمونه پروپوزال ارشد حقوق – انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت. دانلود نمونه پروپوزال ارشد حقوق - انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت.
در دانشکده علوم قضايي صورت گرفت: بررسي لايحه جديد تجارت
www.vekalat.org/public.php?cat=1&newsnum=1972145
۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ه‍.ش. - وي افزود: نخستين نقصي که در قانون تجارت فعلي داريم اين است که چيزي از اسناد تجارتي نيامده است. موادي هم که در لايحه تجارت جديد اضافه شده، ...
10 - دیوان محاسبات کشور
www.dmk.ir/Default_.aspx?...قانون+تجارت+جدید...
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت دانلود تحقیق ، پروژه . ... اصول حاکم بر ظهرنویسی اسناد تجاری از منظر لایحه جدید قانون تجارت مصوب 1390 و
وبلاگ حسابدار_فا - میزگرد:«نواوریهای لا‌یحه اصلا‌ح قانون ...
hesabdar-fo.blogfa.com/post-110.aspx
مجله حسابرس با هدف انتقال دیدگاه صاحبنظران به اعضای حرفه و همچنین همکاری در تکمیل این لا‌یحه، ... به ویژه از دهه 1980 جهان وارد مرحله جدیدی شده که جهانی شدن، جامعه اطلا‌عاتی و .... در قانون تجارت ضمانت تجاری به صورت تضامنی برای اسناد تجاری در نظر ...
اصول حاکم بر ظهرنویسی اسناد تجاری از منظر لایحه جدید قانون ...
magazine.shme.ir/1393/08/21/اصول-حاکم-بر-ظهرنویسی-اسناد-تجاری-از-من/
اصول حاکم بر ظهرنویسی اسناد تجاری از منظر لایحه جدید قانون تجارت مصوب 1390 و کنوانسیونهای. پدیدآور: عليرضا لطفيان. مقطع: کارشناسی ارشد. سال دفاع: 1392.
پایان نامه بررسی اسناد تجاری و تطبیق لایحه قانون تجارت ...
test.com/product-20201-Commercial-documentation-and-implementation-of-new.aspx
پایان نامه بررسی اسناد تجاری و تطبیق لایحه قانون تجارت جدید و قدیم. پایان نامه ... مبحث دهم – واریز وجه به حساب معین. مبحث یازدهم ... 4- سندی قابل انتقال. 5- ضمان ...
پژواک حقوقی - مقایسه مواد برات در قانون تجارت مصوب 1311 و ...
legalvoice.blogfa.com/.../مقایسه-مواد-برات-در-قانون-تجارت-مصوب-1311-و-لایحه-جدید...
۱۲ بهمن ۱۳۹۴ ه‍.ش. - مبحث دوم در قانون تجارت مربوط به بحث قبول و نکول در اسناد برات می‌باشد که فصل دوم لایحه جدید ... عین همین عبارات در ماده 709 لایحه جدید قید گردیده است. .... تبصره- همين قاعده در مورد ساير اوراق تجارتي نيز رعايت خواهد شد» ... «ظهرنويسي حاكي از انتقال برات است مگر اينكه ظهرنويسي وكالت در وصول را قيد نموده باشد».
تغییرات و نوآوریهای لایحه قانون تجارت - كتابخانه تخصصي ...
www.ayeenbook.ir/8-public-news/public-news/1003-2014-04-13-05-45-54.html
8 - خلأهای قانونی با تکمیل مواد با بهای موجود و یا ارائه باب‌های جدید برطرف شده است. 9 - نهادهای لازم ... اسناد تجارتی (یک طرح پژوهشی در خصوص اسناد تجاری الکترونیکی نیز تعریف شد) 3. .... سکوت قانون نسبت به اثر انتقال سند غیرقابل انتقال. 12.
دانلود پایان نامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت | ...
khabarmag.com/دانلود-پایان-نامه-انتقال-اسناد-تجاری-د/
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - اختصاصي از مجله خبری راه درست :دانلود پایان نامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت دانلود با لینک مستقیم. انتقا.
بررسی لایحه قانون تجارت در گفت‌وگو با عضو هیات علمی ...
www.daneshju.ir/forum/sitemap/t-139910.html
۳۱ شهریور ۱۳۹۰ ه‍.ش. - 1 پست - ‏1 نویسنده
بررسی لایحه قانون تجارت در گفت‌وگو با عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی: ... با توجه به حساسیت و نقش ویژه‌ای که ابزار نقل و انتقال وجوه در زندگی مردم ... اصلاحات متعددی که به قوانین مربوط به سند تجارتی چک وارد شده، خود گواه آزمون و. ... از لحاظ اصول حقوقی مربوط به اسناد تجاری، احکام جدید مربوط به سند تجاری ...
انتقال اسناد تجاری بایگانی - سیستم بازاریابی فایل اوکی
okfiles.ir/tag/انتقال-اسناد-تجاری/
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحه:155 پایان نامه برای ...
لایحه جدید قانون تجارت بایگانی - سیستم بازاریابی فایل ...
okfiles.ir/tag/لایحه-جدید-قانون-تجارت/
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحه:155 پایان نامه برای ...
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت - قیمت 7,200 ...
https://selz.ir/قیمت-خرید/11151820-انتقال-اسناد-تجاری-در-لایحه-جدید-قانون
انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت محدوده قیمت از 7200 تومان از فروشگاه همکاری در فروش فایل دانشجویی کسب درآمد اینترنتی در.
آخرین نظرات مشورتی - قانون
www.ghanoonbaz.com/anavin/Nazarat_Mashveraty/Akharin_Nazar.htm
۱ـ آیا ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ که اشاره به بزه ارتکاب رابطه نامشروع مادون ... در هر حال ابلاغ واقعی اخطاریه با وجود عدم ارسال لایحه به دادگاه و یا عدم حضور خوانده در دادگاه .... آیا پرداخت خسارات وارده بر اثر تصادف با ماشین قبل از لازم‌الاجرا شدن قانون جدید از طرف .... الف آیا چنین چکی واجد امتیازات و تضمینات اسناد تجاری است؟
کانون وکلای دادگستری اصفهان - نکات کلیدی درباره اسناد در ...
isfahanbar.org/vdca.en6k49nwm5k14.html
۳۱ خرداد ۱۳۹۴ ه‍.ش. - در قانون تجارت ایران، مواد 320 تا 334 به اسناد در وجه حامل اختصاص داده شده اما ... شیوه‌های انتقال مالکیت اسناد به شخص دیگر، با یکدیگر یکسان نیست. .... مدعی حق دارد تقاضا کند به خرج وی سند و اوراق کوپن جدید صادر و تحویل وی شود.
متن كامل لايحه اصلاح قانون تجارت | حسابدار رسمي- شركت ...
www.taraznameh.ir/index.php?module=subjects&pageid=658&mainOp...
انتقال يا ظهرنويسي برات يا سفته اعم از كاغذي و الكترونيكي. ... ماده ۱۰ : دفاتر موضوع ماده ۴ اين قانون و ساير دفاتري كه تجار براي امور تجارتي خود به كار ... ماده ۱۳ : هر تاجر، به استثناء كسبه جزء ، بايد در كليه اسناد ، اوراق، صورتحساب ها، آگهي ها ، ..... چنانچه قرارداد بين اعضاء اجازه بدهد عضو جديد مي تواند نسبت به ديوني كه قبل از عضويت او
قانون اسناد تجارتی (کتاب سوم قانون تجارت 1392- مواد 701 تا ...
shenasname.ir/1391-09-30-20-01-30/others/civil/2547-tejarat3.html?showall=1
۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ه‍.ش. - ماده 701- سند تجارتي سندي است كه شكل آن مطابق قانون تنظيم مي شود و به موجب آن تعهد ... به حواله كرد او صادر مي گردد يا مطابق اين قانون آن را به انتقال مي گيرد يا قائم مقام ... مسؤولان برات در مقابل وكيل در وصول فقط مي توانند به ايراداتي استناد كنند كه در مقابل ظهرنويس مذكور قابل طرح باشد. ..... 3- اعطاي دسته چك جديد.
حقوق تجارت - شخصي
sobouh70.blogfa.com/post-13.aspx
«اسناد تجاري» شامل مقررات ناظر بر كاربرد، مسئوليت تاديه خسارت و اسناد تجاري و . ... گزارش حاضر در قالب دو قسمت نقاط «ضعف قانون تجارت » و« نقاط قوت لايحه» و در چهار .... 2- وقتي قانونگذار قصد دارد راجع به نهادي جديد كه قبلا" به آن اشاره نكرده مطلبي را ... چرا كه مبادلات تجاري در اَشكال مدرن از جمله انتقال فن‌آوري و دانش توليد و شيوه‌هاي ...
اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت – آموزشکده تخصصی ...
dadban1365.kajblog.ir/?tag=اسناد-تجاری-در-لایحه-جدید-قانون-تجارت
خانه / بایگانی برچسب: اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت ... اصل استقلال امضاءها و عدم توجه ایرادات در اسناد تجاری · سعید شاکر دی ۱۵, ۱۳۹۳ مقالات حقوقی 699.
حقوق تجارت - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/حقوق_تجارت
لایحه اصلاحی قانون تجارت: در سال ۱۳۴۷ مقررات بخش شرکت‌های سهامی قانون تجارت اصلاح و در سیصد ماده مقررات جدیدی برای شرکت‌های سهامی عام و خاص وضع گردید. ... اسناد تجاری به معنای خاص، در تقسیم بندی کلی اسناد، سند عادی تلقی می‌گردد، اما در مقایسه با دیگر اسناد عادی از ویژگیهایی برخوردار ... ویژگی اول: قابلیت نقل و انتقال.
پیش نویس متن قانون تجارت جدید - حقوق در ایران
kanoonevokala.persianblog.ir/post/54/
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ه‍.ش. - ماده ۱۳ : هر تاجر، به استثناء کسبه جزء ، باید در کلیه اسناد ... ماده ۱۹ : نام تجارتی تنها به همراه مایه تجارتی قابل انتقال ... لایحه اصلاح قانون تجارت ۴۱
نقد و بررسي لايحه جديد قانون تجارت - کانون وکلای دادگستری ...
khouzestanbar.ir/sama-portal/index.php?Quotes/ViewQuote/id/748
۲ تیر ۱۳۹۳ ه‍.ش. - انتقال آب منوط به عدم تضییع حق صاحبان منابع آب است ... لايحه جديد قانون تجارت از جهات مختلف دچار اشكالات فراواني شده است و شايسته است به ... تجارت بايد در چهار بخش مستقل تجار و فعاليت هاي تجارتي، شركت ها، اسناد تجاري و ...
دانلود نمونه پروپوزال ارشد حقوق - انتقال اسناد تجاری در لایحه ...
lib.inplanet.ir/product/258566/دانلود-نمونه-پروپوزال-ارشد-حقوق-انتقا
دانلود نمونه پروپوزال ارشد حقوق – انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت. دانلود نمونه پروپوزال ارشد حقوق - انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت.
قانون ماليات های مستقيم با آخرین اصلاحات (مصوب 1394/04 ...
www.eata.ir/rules/351
۵ روز پیش - بخش اول: قانون مالیات‌های مستقیم با آخرین اصلاحات مصوب ۱۳۹۴/۰۴/۳۱ ..... عدم اخذ مفاصای مالیاتی، علاوه بر مجازات مربوط به تخلّفات اداری و قانونی ... از كلیة اسناد تجاری قابل انتقال كه در ایران صادر و یا معامله و مورد استفاده قرار داده ..... مزبور كه ادامة معافیت آنها ضرورت داشته باشد معمول و لایحة مربوط را حداكثر تا آخر برنامه ...
جایگاه برات در تجارت بین‌الملل
bucbs.ir/index.php/مقالات/886-جایگاه-برات-در-تجارت-بین‌الملل
برات در روابط بینالمللی از انتقال پول نقد از کشوری به دیگر و نیز از تبدیل پول به پول دیگر ... برات یک سند تجاری است که قواعد آن در قانون تجارت بیان شده است. ... در مورد لايحه جديد به نظر مي‌رسد حكم تدوين‌كنندگان اصلاحاتي كه در كتب نويسندگان ...
اسناد تجاری - چک - انجمن صنایع لبنی ایران
www.ir-dis.org/index.php/مقالات/2014-01-07-12-38.../2014-04-21-04-33-45.html
تعریف تاجر و اعمال تجاری در قانون جدید تجارت ... اسناد تجاری در معنای خاص به اسنادی اطلاق می شود که قابل نقل و انتقال بوده و به ... برابر قانون تجارت از تاریخ صدور چک دارنده موظف است 15 روز به بانک محال علیه ... پس از صدور این گواهی دیگر چک غیر قابل انتقال می شود و اگر انتقال انجام بگیرد با حدوث شرایط طرح دعوی کیفری انتقال ...
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
صفحهٔ بعدی
ناشناس - استفاده از موقعیت مکانی دقیق
 - بیشتر بدانید  
راهنما ارسال بازخورد حریم خصوصی شرایط

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 8202
  • کل نظرات : 65
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 14
  • آی پی امروز : 32
  • آی پی دیروز : 120
  • بازدید امروز : 632
  • باردید دیروز : 666
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 632
  • بازدید ماه : 5,825
  • بازدید سال : 57,425
  • بازدید کلی : 2,239,849