loading...
دانلود تحقیق و مقاله
فاطمه بداغ آبادی بازدید : 195 سه شنبه 25 خرداد 1395 نظرات (0)

فیزیولوژِی کلیه

فیزیولوژِی کلیهدسته: پزشکی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 124 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 36

هر کدام از ما به پدیده دفع ادرار به شکل واقعه ای که باید وجود داشته باشد عادت کرده ایم اما اگر زمانی جریان ادرار قطع شود چه عواقبی خواهد داشت؟ اگر ادرار با شرایط غیر طبیعی برقرار شود چه مشکلی ایجاد خواهد شد؟

قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

فیزیولوژِی کلیه

 

پیش گفتار
هر کدام از ما به پدیده دفع ادرار به شکل واقعه ای که باید وجود داشته باشد عادت کرده ایم. اما اگر زمانی جریان ادرار قطع شود چه عواقبی خواهد داشت؟ اگر ادرار با شرایط غیر طبیعی برقرار شود چه مشکلی ایجاد خواهد شد؟ 
اولین نشانه های حیات در آب هایی پا به دنیای وجود گزاردند که پر از پتاسیم بود. این اشکال حیات به شکل مولکول هایی بودند که از توانایی پیچیده تر شدن و ذخیره کردن انرژی برخوردار بودند. محیط آب به خاطر توانایی های درونی مولکول آب برای این مولکول های اولیه زنده جایگاهی را فراهم می آورد که کنش و واکنش های لازم را با کمترین اتلاف و بدون نیاز به مقدار زیاد انرژی انجام می دادند. این مولکول ها دارای پیوندهای کو والانت، الکترواستاتیک، هیدروژنی و واندروالس بودند. میزان آب موجود در اطراف این مولکول ها بر عملکرد آن ها موثر بود. اتم های پتاسیم نیزدراین میان نقش تنظیمی به خود گرفتند. با تغییر اکوسیستم، سدیم از نظر فراوانی جای پتاسیم را به خود اختصاص داد. با توجه به جدول عناصرمندلیف می توان دریافت که اندازه اتم سدیم از اتم پتاسیم کوچک تر است اما به خاطر قدرت هیدراسیون بالاترسدیم، اتم هیدراته سدیم از اتم هیدراته پتاسیم بزرگتر بوده تعداد مولکول آب بیشتری را با خود حمل می کند.. از این رو جابجایی اتم های هیدراته سدیم در اطراف مولکول های زنده اولیه با تغییرات زیادی درتعداد مولکول های آب جابجا شده همراه بود، چرا که هر مولکول سدیم تعداد مولکول آب بیشتری را با خود جاجا می نمود. به وجود آمدن یک پرده محافظ به دور این مولکول ها به شکلی که جریان آب را به میزان دقیقی در اطراف آن ها حفظ و در همان حال غلظت سدیم را در حد کافی نگهدارد برای حفظ مولکول های زنده اولیه به صورت یک ضرورت درآمد. این پرده که از مولکول های چربی تشکیل شده و دارای روزنه هایی برای عبور مولکول های آب بود. هم چنین این پرده غلظت اتم های سدیم را در داخل محوطه درونی خود در حدی بسیار پائین ترو غلظت اتم های پتاسیم را درون خود در حد بالاتری از محیط اطراف حفظ می نمود. وجود این پرده موجب پدید آمدن شیب غلظتی برای یون های سدیم از بیرون به داخل و پتاسیم از داخل به بیرون این پرده گردید. این شیب را می توان به صورت یک نوع انرژی پتانسیل در نظر گرفت که به واسطه آن یون ها می توانستند در جهت کاهش شیب غلظتی خود در دو طرف پرده نیمه تراوا (از غلظت بیشتر به غلظت کمتر) حرکت کنند. باید اشاره کرد که در عمل این پرده نمی توانست از حرکت یون ها به صورت کامل جلوگیری کند و مقداری از این یون ها بر اساس شیب غلظتی در عرض پرده جابجا می شدند. عبور یون های پتاسیم راحت تر از سدیم صورت می پذیرفت چراکه یون های هیدراته پتاسیم از سدیم کوچک تر بودند. با این حال مقداری از سدیم هیدراته خارج از این پرده قادر بود به داخل سلول نفوذ نماید.
ورود سدیم به محوطه داخلی این پرده موجب ورود آب زیادی به همراه این یون می شد و این امر غلظت مولکول های زنده اولیه را که برای حفظ ساختار و انجام کنش و واکنش های مورد نیاز باید در حد خاصی حفظ می شد تغییرداده دیگر انجام این اندرکنش ها به شکل دقیق ممکن نبود. این پرده برای مقابله با این نفوذ سدیم به پمپی مجهز شد که برای عمل به مصرف انرژی نیاز داشت و در ازای هر سه یون سدیمی که از محوطه داخلی این پرده خارج می نمود دو یون پتاسیم به داخل وارد می کرد. این امر موجب خروج سدیم و آب اضافی همراه آن و حفظ حجم و غلظت ترکیبات درون محوطه پرده و هم چنین حفظ پتاسیم مورد نیاز می گردید. اما این کار به مصرف و تولید انرژی هم نیازمند بود. تولید انرژی خود موجب تولید یون هیدروژن شده اسیدیته محیط داخلی پرده را تغییر می داد. از این رو این موجود اولیه مجبور شد که یون های هیدروژن را نیز از درون خودخارج نماید و تعادل اسید و باز درون خود را در حد مطلوب نگهدارد. تولید انرژی خود موجب تولید مواد زائدی ناشی از اندرکنش های مختلف می شد. این یون ها و مواد زائد دیگر حاصل از متابولیسم به آب فراوانی که در اطراف این موجود زنده ابتدایی جریان داشت آزاد می گردید. این موجود حال به ساختاری تبدیل شده بود که دارای فعالیت های سازماندهی شده از جمله کنش و واکنش های تولید کننده و مصرف کننده انرژی، حفظ حجم ، غلظت و اسیدیته بود. از این موجود می توان به عنوان یک محفظه بسته زنده و یا با نام سلول نام برد. 
جریان آبی که از اطراف این سلول اولیه عبور می نمود مواد مورد نیاز آن را فراهم نموده و مواد زائد تولید شده در آن را خارج می کرد. عدم وجود این جریان یا کمبود آب مورد نیاز در درون سلول و هم چنین در محیط اطراف آن برای دور کردن مواد زائد و رساندن مواد مورد نیازموجب آسیب به سلول می شد. 
با به وجود آمدن فضای بسته ای به دور مجموعه ای از سلول های اولیه که این مجموعه را از محیط اطراف جدا می ساخت موجودات پر سلولی پا به عرصه وجود گزاردند. در این موجودات جریان آب در اطراف سلول ها بازهم مسیر خود را در جهت رساندن مواد مورد نیازسلول ها و دور کردن مواد زائد حفظ نمود. به این شکل موجود پر سلولی اولیه از دو فضای کلی برخوردار بود: فضای داخل و فضای خارج سلولی. این موجود پر سلولی باید حجم کافی از آب را در خود نگه می داشت. در طول زمان و با افزایش تعداد سلول های تشکیل دهنده موجودات پرسلولی اولیه، عضوی به وجود آمد که وظیفه ایجاد جریان آب به دور سلول ها را به عهده داشت (دستگاه قلب و عروق). این عضو موجب جریان یافتن آب به سوی سلول ها و و بازگشت آن به سوی این عضو و در واقع ایجاد یک گردش مداوم و جهت دار آب در اطراف سلول ها می شد. در کنار دستگاه قلب و عروق به عضوی نیاز بود که بتواند مواد زائد تولید شده توسط سلول ها را از این جریان آب که توسط دستگاه قلب و عروق ابتدایی به دور سلول ها برقرار می شد پاک کند (دستگاه کلیه و ادراری). فضای اطراف سلول ها که در واقع امکان زهکشی را در اطراف سلول ها پدید می آورد از اهمیت ویژه ای در این میان برخورداربود چراکه حجم این فضا باید در حد کافی می بود تا می توانست جریان کافی از آب را در اطراف سلول برقرار سازد و از طرفی نباید آن چنان وسیع می شد که با توجه به قدرت دستگاه قلب و عروق در پر کردن فضای مذکورحالتی پیش بیاورد که جریان آب دور سلول ها کند شده حالت راکد به خود بگیرد. 
تکامل سیستم هایی که جریانی از آب را در اطراف سلول ها بر قرار می ساخت و به وجود آمدن یک سیستم بسته جریان آب در بدن موجود زنده پر سلولی اولیه، امکان ادامه زندگی را برای این موجوددر خارج از آب فراهم آورد و موجودات زنده پا به خشکی گزاردند. در محیط خشکی نیاز به عضوی (کلیه و دستگاه دفع ادرار) که می توانست مواد زائد محلول در آب، حاصل از کنش و واکنش های سلول ها را یک جا جمع کرده دفع نماید بیشتر چشمگیر شد.
به نظر می رسد سلامت موجودات زنده به تبادلات مواد اولیه مورد نیاز و دفع مواد زائد بین سلول ها و محیط اطراف وابسته است و در این میان کلیه ها و دستگاه دفع ادراری دارای نقش ویژه ای در ثبات بخشیدن به محیط اطراف سلول ها می باشد. از این رو اگر جریان ادرار متوقف شده و یا ادرار با حالت غیر طبیعی برفرار گردد مواد زائد و یا آب اضافی در خارج سلول ها جمع شده موجب اختلال در انجام فرآیندهای حیاتی سلول می شوند
فصل اول: 
چگونه کلیه کار می کند؟How does the kidney work?
عملکرد تصفیه ای کلیه
همان طور که در پیش گفتار گفته شد برقراری جریان آب در اطراف سلول ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این جریان موجب رساندن مواد مورد نیاز به سلول ها و دور کردن مواد زائد از محیط سلول ها می شود. نیروی لازم برای برقراری این جریان در فضای اطراف سلول ها توسط پمپ قلب تامین شده و به وسیله راه های ارتباطی (رگ ها) در بخش های مختلف بدن هدایت می گردد. مایعی (خون) که از قلب به رگ ها پمپ می شود حاوی سلول های زنده (گلبول های قرمز و سفید)، پروتئین ها و عناصر مختلف مورد نیاز سلول ها بوده و امکان تامین اکسیژن و مواد غذایی لازم برای سلول ها را فراهم می آورد. این رگ ها پس از خروج از قلب به صورت مداوم تقسیم شده و در نهایت به شکل یک توری (مویرگ) درمی آیند. در مویرگ به علت فاصله افتادن در میان سلول های پوشاننده جدار رگ از یکدیگر روزنه هایی پدید می آید که از راه آن مواد لازم برای سلول ها از رگ خارج می شود. این توری در واقع موجب خروج مایعی تصفیه شده از مویرگ می گردد که فاقد سلول های موجود در خون می باشد. این مایع در فضای خارج سلول ها جریان می یابد. مواد لازم در این مایع به سلول ها رسیده و مواد زائد تولید شده توسط سلول ها وارد آن می گردد. این مایع از راه همان روزنه های موجود در دیواره مویرگ ها به داخل مویرگ بازمی گردد. به این شکل خونی که به قلب بازمی گردد حاوی مواد زائد دفعی سلول ها نیز می باشد. اگر این جریان به همین شکل ادامه یابد و مواد زائد خارج نشود این مواد در بدن جمع می شود. این موادحالت اسیدی داشته و برای سلول ها زیان آور است. از این رو خون باید در مسیر جریان بعدی از قلب به سوی سلول ها از این مواد پاک شود. با عبور خون از ریه ها گاز دی اکسید کربن حاصل از متابولیسم سلول ها از بدن خارج می شود.
کلیه عضوی است که مسئول خارج کردن مواد زائد محلول از خون و در واقع از جریان آب اطراف سلول ها می باشد. عمل پاک شدن مواد زائد درست مانند یک تصفیه صورت می گیرد. 
این تصفیه به چه شکل کار می کند؟
برای تصفیه کردن یک محلول و مخلوطی از مواد به یک توری نیاز است. برای انجام تصفیه جریانی از محلول از این توری عبور داده می شود. این توری ممکن است در مسیر عبور جریان قرار گیرد.(شکل 1) قرار گرفتن توری مذکور بر سر جریان نه تنها نمی تواند هدف نهایی در تصفیه خون را تامین نماید بلکه می تواند به صورت مانعی بر سر جریان عمل نماید. از این رو از این شکل توری نمی توان برای تصفیه جریان خون استفاده کرد.برای انجام یک تصفیه مداوم و کارآمد این توری را می توان در کنار دیواره مسیر عبور جریان قرارداد. به این شیوه به کمک نیرویی که به علت فشار جریان به دیواره مسیر وارد می گردد عمل تصفیه صورت پذیرد.(شکل 1) این روش امکان جمع آوری مداوم مایع تصفیه شده را نیزفراهم آورده و مایع تصفیه شده را می توان برای دفع به یک مسیر لوله مانند (لوله های کلیه) وارد نمود.

قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

برچسب ها : فیزیولوژِی کلیه , کلیه , مجاری ادراری , مثانه , فیزیولوژی کلیه , , پروژه , مقاله , تحقیق , پژوهش , پایان نامه , دانلود پروژه , دانلود مقاله , دانلود تحقیق , دانلود پژوهش , دانلود پایان نامه


Google
تقریباً ۴٬۰۰۰٬۰۰۰ نتیجه (۰٫۴۶ ثانیه)
اگر امکان دارد آن را به فارسی رایانامه کنید
فیزیولوژی کلیه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/فیزیولوژی_کلیه
فیزیولوژی کلیه دانش فیزیولوژی مربوط به کلیه است که شامل تمام کارکردهای آن از جمله باز جذب گلوکز، اسید آمینه و دیگر مولکول های کوچک٬ تنظیم یون‌های سدیم، ...
آناتومی و فیزیولوژی کلیه - SlideShare
www.slideshare.net/hamivia/anatomy-physiologykidney-1
۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ه‍.ش. - ... آب اعظم بازجذب ترشح محل پتاسی ، سدیم کلیه هورمونی اعمال رنین ترشح کلیه هورمونی اعمال ( ادامه ) آناتومی و فیزیولوژی کلیه.
[PDF]فیزیولوژی کلیه و تنظیم مایعات بدن.pdf
www.essazadeh.ir/.../فیزیولوژی%20کلیه%20و%20تنظیم%20مایعات%20بدن.pdf
فیزیولوژی کلیه و تنظیم مایعات بدن. وظیفه اصلی کلیه ها حفظ و نگهداری حجم و ترکیب طبیعی مایعات بدن است . کلیه ها دفع آب اضافی ،. یون ها ، محصوالت زائد بدن و ...
تصاویر برای فیزیولوژِی کلیهگزارش تصاویر
نتیجه تصویری برای فیزیولوژِی کلیه
نتیجه تصویری برای فیزیولوژِی کلیه
نتیجه تصویری برای فیزیولوژِی کلیه
نتیجه تصویری برای فیزیولوژِی کلیه
نتیجه تصویری برای فیزیولوژِی کلیه
تصاویر بیشتر برای فیزیولوژِی کلیه
اناتومی کلیه - scipost - خودرو ، تکنولوژی ، خبر علمی
www.scipost.ir/wiki/اناتومی+کلیه
برای مشاهده اجزای کلیه بر روی فلش زیر کلیک کرده و مرحله به مرحله ادامه دهید. ... عرض کلیه cm5/7-5 و ضخامت کورتکس حدوداً cm1 است. .... اجزای فیزیولوژی کلیه.
آناتومی و فیزیولوژی کلیه وسیستم های مجاری ادراری - صفحه ...
jalilnurse.vcp.ir/.../378360-آناتومی-و-فیزیولوژی-کلیه-وسیستم-های-مجاری-ادراری.ht...
۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ه‍.ش. - سیستم کلیه ومجاری ادراری شامل کلیه ها، دومیزنای، مثانه و پیشابراه می باشد ادرارتوسط کلیه تولید می شود واز طریق سایرساختمان های مجاری ادراری ...
فیزیولوژی کلیه | Dr. Reza Nejat ' s personal website
rezanejat.com › متون و مقالات پزشکی › دانش پایه › فیزیولوژی
فیزیولوژی کلیه گردآورنده: دکتر رضا نجات پیش گفتار هر کدام از ما به پدیده دفع ادرار به شکل واقعه ای که باید وجود داشته باشد عادت کرده ایم. اما اگر زمانی جریان ادرار ...
کلیه و مجاری ادراری (فیزیولوژی و کمی آناتومی) - ورزش & ...
sportsalamat.parsiblog.com/Posts/25
کلیه و مجاری ادراری. کار کلیه ها. کلیه ها صافی های بدن هستند و مواد سمی که از سوخت و ساز و مصرف مواد ایجاد میشود را دفع میکنند همچنین کلیه ها کارخانه ساخت هورمون ...
کلیه و نقش آن در تشکیل ادرار - فیزیولوژی پزشکی (دکتر ...
mdphysiology.persianblog.ir/post/101/
۱۶ اسفند ۱۳۸۷ ه‍.ش. - کلیه‌ها دو عدد در زیر دیافراگم ، پشت جناغ و طرفین مهره‌های کمری قرار دارند. از هر کلیه یک لوله میزنای وارد عضلات دیوار مثانه می‌شود. مجرای ادراری که ...
کلیه ها و مکانیسم دفع ادرار - فیزیولوژی پزشکی نوین
modernphysiology.persianblog.ir/post/12/
۲۹ شهریور ۱۳۸۹ ه‍.ش. - مقدمه کلیه یکی از اندامهای مهم برای تنظیم اسمولاریته بدن مهره‌داران است و این کار را از طریق تشکیل ادرار انجام می‌دهد. تشکیل ادرار در کلیه به طریق ...
کلیه و دیالیز - آناتومی و فیزیولوژی کلیه
koliye.blogfa.com/post/2
در انسان دو کلیه وجود دارد که در زیر دیافراگم، عقب روده‌ها و طرفین مهره های کمر در محلی به نام جایگاه کلیه قرار دارند. هر کلیه در حدود 11 سانتی متر طول 60 سانتیمتر عرض ...
فیزیولوژی کلیه
komeili.zaums.ac.ir › منابع درسی
دانلود : جلسه چهارم بخش سه حجم فایل 1642 KB. دانلود : جلسه چهارم بخش دو حجم فایل 1885 KB. دانلود : جلسه چهارم بخش یک حجم فایل 3863 KB. دانلود : کلیه ٥ حجم فایل ...
آناتومی و فیزیولوژی کلیه (Anatomy and physiology of the ...
www.lms.bums.ac.ir/tube/index.php/.../anatomy-and-physiology-of-the-kidney
آناتومی و فیزیولوژی کلیه (Anatomy and physiology of the kidney). اشتراک. JACTIONS. نمایش توضیحات متا · آنتی کواگولاسیون درهنگام دیالیز (Anti-coagulation ...
(Physiology Forum): کلیه - پرتال آموزش الکترونیکی ...
lms.bums.ac.ir/mod/forum/discuss.php?d=3148
کلیه. کُلیه یا قلوه (به فارسی: گُرده) یکی از اندام‌های درونی بدن انسان و برخی دیگر از جانداران است. آناتومی کلیه. کلیه‌ها یک جفت عضو لوبیای شکل و قهوه‌ای رنگ ...
فیزیولوژی کلیه و اسید و باز-کارشناسی
lorestanmedphy.com/index.php/sjadid/9-note-physiology/30-kidney-physiology
فیزیولوژی کلیه و اسید و باز-کارشناسی Kidney physiology.
[PPT]فیزیولوژی دستگاه دفع ادرار
ssu.ac.ir/fileadmin/templates/fa/daneshkadaha/...DP.../anesthetic-renal-1.ppt
فیزیولوژی. انسانی. جلسه چهارم : فیزیولوژی دستگاه دفع ادرار (1). 1- ساختمان دستگاه دفع ادرار. 2- ساختمان عملی کلیه. 3- خون رسانی و جریان خون کلیه. 4- ساختمان غشاء ...
[DOC]فیزیولوژی کلیه
www.takbook.com/doc/پزشکی/فیزیولوژی_کلیه.doc
فیزیولوژی کلیه. پیش گفتار. هر کدام از ما به پدیده دفع ادرار به شکل واقعه ای که باید وجود داشته باشد عادت کرده ایم. اما اگر زمانی جریان ادرار قطع شود چه عواقبی خواهد ...
آناتومی و فیزیولوژی کلیه - Documents
documents.tips › Documents
۲۰ دی ۱۳۹۴ ه‍.ش. - آناتومی و فیزیولوژی کلیه. اهداف آموزشی : فراگیران قادر باشند : 1- آناتومی و فیزیولوژی کلیه را توضیح…
سوابق آموزشی - فیزیولوژی کلیه و تنظیم آب و الکترولیت های...
shahed.ac.ir/hassanpour/Lists/List5/DispForm.aspx?ID=3&ContentTypeId...
عنوان درس. فیزیولوژی کلیه و تنظیم آب و الکترولیت های بدن. نیمسال تحصیلی. توضیحات. پیوستها. ایجاد شده در 1392/11/14 07:56 ق.ظ توسط: hassanpour.
Hemodialysis - فیزیولوژی کلیه
hemodialysismethod.blogfa.com/tag/فیزیولوژی-کلیه
Hemodialysis - فیزیولوژی کلیه - همه چیز در مورد دیالیز.برای پرستاران وبیماران - Hemodialysis.
زیست شناسی و فیزیولوژی جانوری - انیمیشن فیزیولو‍ژی كلیه
www.elahe-biology.blogfa.com/post/10
انیمیشن فیزیولو‍ژی كلیه. این انیمیشن همه چی رو در مورد كلیه نشون می ده. همه موادی هم كه تو كلیه فیلتر می شن رو نشون می ده كه كجا و با چه مكانیسمی بازجذب یا ترشح می ...
پزشکی مهر92 شهید بهشتی - درسنامه فیزیولوژی کلیه و ...
medicalsbmu921.mihanblog.com/post/94
۱ دی ۱۳۹۳ ه‍.ش. - درسنامه فیزیولوژی کلیه و اسلاید کلیه. با سلام خدمت همه ی دوستان! گویا درسنامه ی فیزیولوژِی تغییر کرده و باید از درسنامه ی جدید که خود استاد دادن ...
[PDF]ترجمه فصول (۳۸ - ۳۷ - ۳۶ ( از کتاب گایتون (( فیزیولوژی ...
sbmu.ac.ir/papers/pdftitles2260/titles11297.pdf
ﮔﺎﯾﺘﻮﻥ (( ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮﮊﯼ ﮐﻠﯿﻪ)) by --- , (2014) , http://www.sbmu.ac.ir. Abstract. ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻓﺼﻮﻝ (۳۶ - ۳۷ - ۳۸ ) ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ ﮔﺎﯾﺘﻮﻥ (( ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮﮊﯼ ﮐﻠﯿﻪ)) .ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﮐﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ...
فیزیولوژی کلیه | مهندسی کامپیوتر
cmpeng.ir/?p=7276
۷ روز پیش - مقاله با عنوان فیزیولوژی کلیه در فرمت ورد در 36 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: پیش گفتار فصل اول: چگونه کلیه کار می کند؟How does the ...
اسلاید فیزیولوژی کلیه و غدد | دانشجویان پزشکی 92 قزوین
sin.qums.ac.ir/med92/2015/06/03/اسلاید-فیزیولوژی/
۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ه‍.ش. - دوستان ضمن عرض سلام و تبریک ولادت حضرت مهدی (عج) یگانه منجی عالم بشریت امیدوارم از فرجه هاتون عالی استفاده کنید .لینک دانلود اسلایدای ...
گروه بهمن88 -دانشکده پزشکی نجف آباد - فیزیولوژی کلیه
88-med.blogfa.com/post-118.aspx
جلسه دوم فيزيولوژي كليه (صفحات 6-1) که فرمودید ناخوانا هست: 2 خط آخر صفحه 1 از جلسه دوم كليه: ...ما بافت كليه را به قسمت هاي كورتكس و مدولا يامركز تقسيم مي كنيم ...
فیزیولوژی کلیه بایگانی - پروژه فروش - پروژه فروش - ...
www.sellprojects.ir/tag/فیزیولوژی-کلیه/
پیش گفتارهر کدام از ما به پدیده دفع ادرار به شکل واقعه ای که باید وجود داشته باشد عادت کرده ایم. اما اگر زمانی جریان ادرار قطع شود چه عواقبی خواهد داشت؟ اگر ادرار با ...
فیزیولوژی کلیه - آفتاب
www.aftabir.com › دانشنامه ها › کتاب‌های منتشرشده در ایران › فیزیولوژی انسانی
اطلاعات پزشکی این کتاب درباره‌ی کلیه متضمن این مطالب است: 'ساختمان کلیه‌ها، جریان خون کلیوی، فیلتراسیون گلومرولی'، 'پردازش فیلترای گلومرولی در توبول‌ها'، ...
فیزیولوژی کلیه ppt - sagacity آرشیو وبلاگ های ایرانی
sagacity.ir/search/فیزیولوژی+کلیه+ppt
نتایج جستجو برای: فیزیولوژی کلیه ppt. فیزیولوژی کلیه ppt. فیزیولوژی یکی از قسمت های کلیه!:|. جمعه 14 اسفند 1394 ساعت 02:36:17. مطلب مورد نظر رمز دارد.
آدینه بوک: فیزیولوژی کلیه ~مهری کدخدایی، حسین خواستار، ...
www.adinehbook.com/gp/product/9649323090
فیزیولوژی کلیه ~مهری کدخدایی، حسین خواستار، مریم زحمتکش - 964-93230-9-0 - بزرگترین فروشگاه اینترنتی کتاب در ایران - خرید و ارسال کتاب.
کتاب فیزیولوژی کلیه
ketab.ir/modules.php?name=News&op=pirbook&bcode=113799
کتاب فیزیولوژی کلیه انتشارات درخشش وزيري شومیز تاریخ چاپ71/10/01 نوبت چاپ1.
فیزیولوژی کلیه - مهمترین اخبار ایران و جهان
vista.ir/article/672224
فیزیولوژی کلیه نویسنده : احمدی‌اصل، ناصر شماره کنگره : ۹ف۳الف/QP۲۲۹ شابک : ۹۶۴-۰۶-۸۶۵۷-۳ رده دیویی : ۶۱۲.۴۶۳ تاریخ نشر : ۸۵۰۷۰۴ تعداد صفحه : ۱۹۰ نوبت چاپ : ۱
دانلود مقاله فیزیولوژی کلیه
mag-iran.com/دانلود-مقاله-فیزیولوژی-کلیه.htm
فیزیولوژی کلیه. پیش گفتار هر کدام از ما به پدیده دفع ادرار به شکل واقعه ای که باید وجود داشته باشد عادت کرده ایم. اما اگر زمانی جریان ادرار قطع شود چه عواقبی خواهد ...
کلیه مقالات مرتبط با فیزیولوژی انسانی
medicinphisiology.blogfa.com/
کلیه مقالات مرتبط با فیزیولوژی انسانی - رها باش .شکرگذار باش. به او توکل کن. ایمان داشته باش. عاشق باش. ببخش.
فیزیولوژی کلیه ها - سایت تخصصی فیزیولوژی ورزشی ...
sportive.ir/index.php/2014-06-30-19-49-23/...07.../2014-07-02-11-20-22
۹ تیر ۱۳۹۳ ه‍.ش. - دانلود کتاب و مقالات فیزیولوژی ورزشی · پژوهشنامه فیزیولوِژی ورزشی ... صفحه اصلیفیلمهانقش پانکراسدفع ادرار کلیویفیزیولوژی کلیه ها ...
فیزیولوژی کلیه - فایلدونی تکرام
takrom.ir/?p=22484
۴ خرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - مقاله با عنوان فیزیولوژی کلیه در فرمت ورد در 36 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: پیش گفتار فصل اول: چگونه کلیه کار می کند؟How does the ...
اسلاید های فیزیولوژی کلیه ، دکتر خواجوی - دانشجویان ...
mums-bahman92.ir/post/78
http://s3.picofile.com/file/8190693042/Dr_Khajavi_Slides.rar.html ,اسلاید های فیزیولوژی کلیه ، دکتر خواجوی.
بررسی فیزیولوژی تشکیل سنگ کلیه و راههای درمان آن از ...
www.jiitm.ir/browse.php?a_id=447&sid=1&slc_lang=fa
به طور کلی میزان بروز سنگ کلیه در جهان، خصوصا" در زنان باردار و با بالا رفتن سن، رو به افزایش است. سنگ های کلیوی با بیماری مزمن کلیه مرتبط هستند.
دانشجویان پزشکی ورودی بهمن 90 - فیزیولوژی کلیه
www.imed90.blogfa.com/post/542
فیزیولوژی کلیه. راه ترانس سلولار هم در توبول پروگزیمال و هم ابتدای توبول دیستال مکانیسم بازجذبی یون کلسیم را شامل می شود در بر گیرنده ی کانال کلسیمی در ...
فیزیولوژی کلیه - دانشکده پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی ...
medicine.tums.ac.ir › دانشکده پزشکي › گروه فيزيولوژي
عنوان, فیزیولوژی کلیه. ناشر. تاریخ نشر, 1383. ISBN. همکاران, كدخدائى مهري، خواستار حسین، زحمتکش مریم. ورود اعضاء ورود به سیستم. تمامی حقوق این سایت برای ...
فیزیولوژی کلیه بایگانی - سیستم بازاریابی فایلهای وی آی ...
vipfiles.ir/tag/فیزیولوژی-کلیه/
لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه42 فهرست مطالب فصل اول: چگونه کلیه کار می کند؟How does the ...
فیزیولوژی کلیه
vdresearch.arakmu.ac.ir/webdocument/load.action?webdocument_code=4000...
عنوان فارسي کتاب, فیزیولوژی کلیه. عنوان لاتين کتاب, RENAL PHYSiology. نوع کتاب تخصصي, درسی. نويسنده اصلي, koeppen و همکاران. نويسنده اصلي دوم ...
دانشجویان دامپزشکی رازی کرمانشاه - انیمیشن فیزیولو‍ژی كلیه
dvm90razi.blogfa.com/post/113
۲ آذر ۱۳۹۱ ه‍.ش. - این انیمیشن همه چی رو در مورد كلیه نشون می ده. همه موادی هم كه تو كلیه فیلتر می شن رو نشون می ده كه كجا و با چه مكانیسمی بازجذب یا ترشح می شن.
دانشجویان پزشکی مهر88 اراک - جزوه جلسه 6 فیزیولوژی کلیه
arakmed88.blogfa.com/post-135.aspx
۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ه‍.ش. - دانشجویان پزشکی مهر88 اراک - جزوه جلسه 6 فیزیولوژی کلیه - And I Saw God Cry In The Reflection Of My Enemies - دانشجویان پزشکی مهر88 ...
فیزیولوژی کلیه - خرید اینترنتی با فروشگاه alihor - آدنا شاپ
falihora.adnashop.ir/page-30475.html
۲۴ اسفند ۱۳۹۴ ه‍.ش. - فیزیولوژی کلیه گردآورنده: دکتر رضا نجات پیش گفتار هر کدام از ما به پدیده دفع ادرار به شکل واقعه ای که باید وجود داشته باشد عادت کرده ایم.
فیزیولوژی | اکبر چمنی
akbarchamani.com/?cat=16
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ه‍.ش. - هدف های دستگاه ادراری۱٫ دفع مواد زاید خون ۲٫ تعادل ترکیب شیمیایی خون ۳٫ حفظ مایعات بدن ۴٫ تشکیل ادرار ساختمان کلیه ها :هر کلیه دارای دوبخش ...
تحقیق فیزیولوژی کلیه؟ » دانلود تحقیق ، پروژه کارآفرینی
mihandocs.com/19893-تحقیق-فیزیولوژی-کلیه؟.html
عنوان مقاله : تحقیق فیزیولوژی کلیه؟ قالب بندی : doc. قیمت : 6000. عملکرد تصفیه ای کلیههمان طور که در پیش گفتار گفته شد برقراری جریان آب در اطراف سلول ها ...
درسنامه فیزیولوژی دستگاه کلیه - PicoFile.com
s4.picofile.com/file/8167699018/درسنامه_فیزیولوژی_دستگاه_کلیه.pdf.html
درسنامه فیزیولوژی دستگاه کلیه.pdf. حجم فایل, 4,610 KB. تعداد دانلود, 118. تاریخ انتشار, 1393/11/12 12:57 PM. تاریخ آخرین دانلود, 1395/03/20 07:18 PM.
فیزیولوژی‌ کلیه‌ - کتابخوان فراکتاب: فروش و دانلود و مطالعه ...
www.faraketab.ir/archive/search/view/id/55752
فیزیولوژی‌ کلیه‌/ آرتور جی‌ واندر؛ ترجمه‌ اسدالله‌ افشاری‌‌صالح‌. سرشناسه: وندر، آرتور، ۱۹۳۳ - م‌. Vander, Arthur J. مشخصات نشر: مشهد: آستان‌ قدس‌ رضوی‌، موسسه‌ چاپ‌ و ...
دانشجویان داروسازی بهمن 90 - فیزیولوژی 2
daroosazan90.blogfa.com/category/7
[ جمعه هفدهم آبان ۱۳۹۲ ] [ 22:46 ] [ Matina Ghasemi ]. [ آرشیو نظرات ]. جزوه های منتقل شده به انتشارات: فیزیولوژی کلیه جلسه 7. فیزیولوژی اعصاب جلسه 6. ایمنی جلسه 6.
جستجوهای مربوط به فیزیولوژِی کلیه

فیزیولوژی کلیه pdf

فیزیولوژی کلیه ppt

فیزیولوژی کلیه گایتون

پاورپوینت فیزیولوژی کلیه

فیزیولوژی کلیه ها

آناتومی و فیزیولوژی کلیه ppt

آناتومی کلیه

اندازه طبیعی کلیه در سونوگرافی
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
صفحهٔ بعدی

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 8202
  • کل نظرات : 65
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 14
  • آی پی امروز : 39
  • آی پی دیروز : 75
  • بازدید امروز : 100
  • باردید دیروز : 175
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1,305
  • بازدید ماه : 4,367
  • بازدید سال : 55,967
  • بازدید کلی : 2,238,391